📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W kacapowie przez dekady stosowali maski otwierane od strony szyby żeby nie musieć mierzyć się z takimi problemami jak ten powyżej.
Minusem rozwiązania była duża szansa na dekapitację kierowcy w przypadku uderzenia czołowego
Minusem rozwiązania była duża szansa na dekapitację kierowcy w przypadku uderzenia czołowego
Bul_od_bytu napisał/a:
W kacapowie przez dekady stosowali maski otwierane od strony szyby żeby nie musieć mierzyć się z takimi problemami jak ten powyżej.
przeciez wiekszosc masek w samochodach sie tak otwiera
xiro napisał/a:
przeciez wiekszosc masek w samochodach sie tak otwiera
Nieprawda, jemu chodziło o otwieranie maski od szyby do przodu jak w bmw e30, e34 albo starej ładzie 2105, 2107 cymbale
Bloblas napisał/a:
Nieprawda, jemu chodziło o otwieranie maski od szyby do przodu jak w bmw e30, e34 albo starej ładzie 2105, 2107 cymbale
Tak jak mówisz. Zawiasy maski na wysokości zderzaka, a nie jak w 99% współczesnych aut od strony szyby.
Pamiętam jak za gnoja próbowałem otworzyć maskę w Ładzie 2107 i chwilę mi zajęło by skumać radziecką myśl techniczną
Bul_od_bytu napisał/a:
Tak jak mówisz. Zawiasy maski na wysokości zderzaka, a nie jak w 99% współczesnych aut od strony szyby.
Pamiętam jak za gnoja próbowałem otworzyć maskę w Ładzie 2107 i chwilę mi zajęło by skumać radziecką myśl techniczną
Gowno radziecka mysl techniczna. Rozwiazanie prosto z fiatow, na czym to ruskie badziewie bazowalo. Nasz 125p tez mial tak otwierana maske a i w sraluchu klapa "gabaznika" sie tak otwierala. Zwykle spierdolenie umyslowe fiata z tamtych lat. Jednak rozwiazanie otwierania maski w druga strone ma znacznie wiecej sensu. A ze jednostkowe przypadki bezywpadkowych okazji klepanych na kolanie pozniej maja przypadlosci jak wyzej, no trudno. Bo to wlasnie chujowo klepane pasy przednie z rozjebanym pokrzywionym dodatkowym zabezpieczeniem przed otwarciem sie maski, powodowaly takie cuda jak wyzej.
Samochód prowadziła jakaś zbotoksowana ruSSka kurwa i jej się po prostu warga odgięła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów