📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Znając ruskich to im leki wybuchły
minds.com/Konflikty/
Pazerność Ruska jest tak wielka, że siłą włączył do Rosji muzułmańskich Czeczenów. Teraz zamiast wojna trwać w Czeczeni, przeniosła się do największych miast Rosji. Pogratulować.
Heliar napisał/a:
Pazerność Ruska jest tak wielka, że siłą włączył do Rosji muzułmańskich Czeczenów. Teraz zamiast wojna trwać w Czeczeni, przeniosła się do największych miast Rosji. Pogratulować.
Bo to nie jest wojna Rosyjsko Czeczeńska tylko Islam versus rest ok f world i tak masz wszędzie dopóki ostatni łepek katola nie spadnie a ostatnia biała dupa nie zostanie kurtyzaną czy też kajira
Tam w szoferce to drugi Gagarin
Mogli tego nie przeżyć.
A na koniec seria z KM żeby się upewnić, że nie żyją?
Na chuj na kacapa ołów marnowac? Skoro już jest duża szansa że poszli do piachu.
Zaprzysiężony napisał/a:
A na koniec seria z KM żeby się upewnić, że nie żyją?
Uczą się strzelać do latającego celu
Za rozjebanych kacapskich sołdatów zawsze piwo!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów