📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Jak widac zmywarka pierwsza zaczepiła i musiał jej zaktualizowac oprogramowanie. Czasami trzeba tylko lekko puknac i juz sie naprawi, innym razem trzeba właczyc i wyłaczyc.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
I dobrze... Sie kura zawsze poczuwają i czują bezkarne...
Tak to jest, jak się ma jądra większe od mózgu
A co za różnica? Do obu pasuje.
Jedno drugie wyklucza
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Jedno drugie wyklucza
kurwa no rzuca sie do chlopa jak widac bardzo zleszczonego tak zleszczonego ze jednym pierdolnieciem z piesci by jej glowe ujebal i tak sie gosc zachowal kulturalnie nie zajebal jej nawet z liscia jak dla mnie powinien dostac odszkodowanie za zepsucie nerwow i uszczerbek psychiczny plus jakis dobry obiad bo tamtego juz nie zje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów