📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Nie chciałbym być na miejscu tego drugiego, gdyby to się działo we Francji podczas Tour de France .
P.S. Przydałby się jakiś emot z obrzucaniem rowerami .
P.S. Przydałby się jakiś emot z obrzucaniem rowerami .
kopanie leżącego jest dowodem braku jaj
Rosja Rosją jak by w Polsce mało takich debili było...
Trzazaj nazywasz kogoś zbuntowanym dzieckiem bo ma długie włosy? To jest zajebiście głupie.
szkoda chlopaka (mowie o pierwszym filmiku) a drugiemu jak najsluszniej wpierdal sie nalezal za kozaczenie
kopanie lezacego jest przejawem zdrowego rozsadku - jak nie skopiesz porzadnie to wstanie i jeszcze da ci w morde :]
necrofallus napisał/a:
Trzazaj nazywasz kogoś zbuntowanym dzieckiem bo ma długie włosy? To jest zajebiście głupie.
Nie tylko dlatego, ze ma dlugie wlosy. Widac, ze ma tunel w uchu, na glowie jakies sfilcowane cos i ogolna aparycje balaganiarska.
Film z hitem rowerem już był kiedyś ale podpalanie włosów? no kurwa bez przesady...
wszyscy napierdalają na tego ruskiego, że leje blondasa a ten też miał ręce i nogi mógł mu przecież przypierdolić a nie wciskać głowy w korpus
Nie ma to jak poznęcać się i skopać, chudziutkiego kolesia który sie nie umie obronić. Brawo za odwagę -_-
Madame du Barry napisał/a:
kopanie leżącego jest dowodem braku jaj
sugerujesz że tylko kobiety mogą kopać leżących?
a tak na serio. oczywiście gdybym był na miejscu tego typa z pierwszego filmiku , gdyby jakimś cudem udało mi się tego drugiego przewrócić to bym czekał aż wstanie by się bić jak równy z równym. Kurde czekać aż ktoś wstanie to można jak są ustawki 1 na 1 a gdy ktoś Cię atakuje to nie ma sensu czekać aż ktoś wstanie.
@topic. Na tym drugim filmiku to ja myślałem że kamerzystę napierdalają bo tak machał kamerą >.<
Z podpalaniem włosów to mocno przesadził. Trochę się dziwie jak można takie coś kręcić i jeszcze do neta wrzucić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów