📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
bekart napisał/a:
u nas też jest sporo takich pojebów jebanych... ale chuj może się to kiedyś zmieni...
Powinni takich koleśi jak ten cwaniaczek odrazu zamykać i kroić na narządy. Choć tyle pożytku by było.
demokracja radziecka co sie dziwic przeciez to dziki kraj zamieszkany przez azjatow ktorzy nazywaja sie bialymi z europy.... buuuhahahaha.... zalosne czemu nie ma filmikow jak z wiekszym od siebie zaczynaja "kozaki" slabszego zadna sztuka pobic a nawet to zadna frajda!!! ale jak ktos ma gowno w glowie i zero ambicji to sie zadowoli pobiciem szczeniaka ktory wazy 1/3 tego co napastnik.. faktycznie zajebiste....
Pomyślcie , jak gość może metr 75 , wychudzony i słaby ma się pizgać z karkiem 2x2? jebany rusek.Takim to trzeba podobny los sprawić , tylko zatłuc go na śmierć. A wy wielkie kozaki internetowe ciekawe co wy byście zrobili w takiej sytuacji. Rozumiem , że jak ktoś cię zaatakował i się bronisz to jeszcze można zrozumieć kopanie po ziemi ale kurwa bezbronnego dzieciaka? Jeśli ludzie myślą , że kopanie bezbronnego jest w porządku to nie różnią się niczym od zwierząt.
Taka mała porcja płaczu na dzisiaj , dziekuje
Taka mała porcja płaczu na dzisiaj , dziekuje
ale z was hipokryci. Emosów tępicie a takim zachowaniem też gardzicie.
Ten pajac w ogole przypominal mi tego 'leave britney alone' - domniemany emo - wpierdol sluszny.
Ten pajac w ogole przypominal mi tego 'leave britney alone' - domniemany emo - wpierdol sluszny.
To się już robi chore... Wiedziałem, że rosja to dziwny kraj, ale zwierzęta mają więcej rozumu niż oni... Temu karkowi to bym włosy na jajach podpalił ;d
Nie mówię że wszyscy tacy są, ale zdarzają się tacy i u nas... Kozacy na strzał
Nie mówię że wszyscy tacy są, ale zdarzają się tacy i u nas... Kozacy na strzał
wkurwe jebany pedale z charakterem kurwiska potencjał zero jak dziwka ksywa podobna do psiska nie tykając nazwiska pisze to to z czystym sumieniem takich jak ty powinno sie ubijać kamieniem
Rafq napisał/a:
ale z was hipokryci. Emosów tępicie a takim zachowaniem też gardzicie.
Normalny czlowiek tym sie rozni od tych kalmuckich ryjow, ze nawet najwiekszemu pojebowi nie zrobi z mordy tatara, dopoki tamten jest niegrozny. Te czelabinskie polmozgi nie potrafia tego pojac. To co u nas jest jakims marginesem, tam jest norma. Wystarczy sobie spojrzec jak u nas wyglada nazi wiec, a jak u nich. Bezmozgi zakochane w ideii przemocy.
Chyba bardziej "opalanie mordy" ;D
Że rosjanie to pojeby to ja wiedzałem od początu
Ale ze do takiego stopnia, to nawet moja babka sie nie spodziewała
Ale ze do takiego stopnia, to nawet moja babka sie nie spodziewała
a po co?
...a nawet jeśli nie to nie jest to powód, żeby kogoś tak męczyć.
...no chyba, że tam jakiś powód konkretny mieli.
co to? swiatjestzly.pl?
mi się motyw z włosami podobał, w końcu coś oryginalnego mógł się jeszcze przebiec jako żywa pochodnia
mi się motyw z włosami podobał, w końcu coś oryginalnego mógł się jeszcze przebiec jako żywa pochodnia
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów