18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Oczyszczacz 2010-03-16, 21:41
bekart napisał/a:

u nas też jest sporo takich pojebów jebanych... ale chuj może się to kiedyś zmieni...

Powinni takich koleśi jak ten cwaniaczek odrazu zamykać i kroić na narządy. Choć tyle pożytku by było.

Zwój wam w zupe!
Zgłoś
Prozac 2010-03-16, 21:42
demokracja radziecka co sie dziwic przeciez to dziki kraj zamieszkany przez azjatow ktorzy nazywaja sie bialymi z europy.... buuuhahahaha.... zalosne czemu nie ma filmikow jak z wiekszym od siebie zaczynaja "kozaki" slabszego zadna sztuka pobic a nawet to zadna frajda!!! ale jak ktos ma gowno w glowie i zero ambicji to sie zadowoli pobiciem szczeniaka ktory wazy 1/3 tego co napastnik.. faktycznie zajebiste....
Zgłoś
Uriz 2010-03-16, 21:44
Pomyślcie , jak gość może metr 75 , wychudzony i słaby ma się pizgać z karkiem 2x2? jebany rusek.Takim to trzeba podobny los sprawić , tylko zatłuc go na śmierć. A wy wielkie kozaki internetowe ciekawe co wy byście zrobili w takiej sytuacji. Rozumiem , że jak ktoś cię zaatakował i się bronisz to jeszcze można zrozumieć kopanie po ziemi ale kurwa bezbronnego dzieciaka? Jeśli ludzie myślą , że kopanie bezbronnego jest w porządku to nie różnią się niczym od zwierząt.

Taka mała porcja płaczu na dzisiaj , dziekuje
Zgłoś
pysiaczek 2010-03-16, 21:53
konkretnie dostal ciekawe za co
Zgłoś
Rafq 2010-03-16, 21:57 1
ale z was hipokryci. Emosów tępicie a takim zachowaniem też gardzicie.

Ten pajac w ogole przypominal mi tego 'leave britney alone' - domniemany emo - wpierdol sluszny.
Zgłoś
areekdee 2010-03-16, 22:40
To się już robi chore... Wiedziałem, że rosja to dziwny kraj, ale zwierzęta mają więcej rozumu niż oni... Temu karkowi to bym włosy na jajach podpalił ;d

Nie mówię że wszyscy tacy są, ale zdarzają się tacy i u nas... Kozacy na strzał
Zgłoś
Lu7yn 2010-03-16, 22:49
wkurwe jebany pedale z charakterem kurwiska potencjał zero jak dziwka ksywa podobna do psiska nie tykając nazwiska pisze to to z czystym sumieniem takich jak ty powinno sie ubijać kamieniem
Zgłoś
t................j 2010-03-16, 22:53
Rafq napisał/a:

ale z was hipokryci. Emosów tępicie a takim zachowaniem też gardzicie.

Ten pajac w ogole przypominal mi tego 'leave britney alone' - domniemany emo - wpierdol sluszny.

Normalny czlowiek tym sie rozni od tych kalmuckich ryjow, ze nawet najwiekszemu pojebowi nie zrobi z mordy tatara, dopoki tamten jest niegrozny. Te czelabinskie polmozgi nie potrafia tego pojac. To co u nas jest jakims marginesem, tam jest norma. Wystarczy sobie spojrzec jak u nas wyglada nazi wiec, a jak u nich. Bezmozgi zakochane w ideii przemocy.
Zgłoś
P................o 2010-03-16, 22:54
Chyba bardziej "opalanie mordy" ;D
Zgłoś
Kadi 2010-03-16, 23:34
Tragedia :|
Zgłoś
werkoz 2010-03-16, 23:39
Kojarzycie napój "burn" ?
Zgłoś
ASIOR_PL 2010-03-17, 0:27
Że rosjanie to pojeby to ja wiedzałem od początu
Ale ze do takiego stopnia, to nawet moja babka sie nie spodziewała

estbaretartb4wtv4twt4a
Zgłoś
push3k 2010-03-17, 1:15
kaju666 napisał/a:

a po co?

Może ktoś o prostu takie lubi. Może fajnie w takich wygląda.
...a nawet jeśli nie to nie jest to powód, żeby kogoś tak męczyć.
...no chyba, że tam jakiś powód konkretny mieli.
Zgłoś
Scarlet 2010-03-17, 2:00
co to? swiatjestzly.pl?

mi się motyw z włosami podobał, w końcu coś oryginalnego mógł się jeszcze przebiec jako żywa pochodnia

Zgłoś
czarnylelo 2010-03-17, 10:51
A najlepsze jest to ze 90% filmów na sadisticu o porąbańcach którzy sie naparzają jest od Ruskich...
Chorzy ludzie chory kraj ;|

:::::::::DEMON DAYS:::::::::
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów