📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Dlatego uwazam, ze Rosja kulturowo to gleboka Azja. Sam nie lubie brudasow, punkow, emo i calej tej rzeszy zbuntowanej dzieciarni, ale zeby chlopakowi taka sieczke zrobic? No zwierzaki z glebokiej Syberii...
Nie zdziwiło mnie, że to nasi sąsiedzi zza wschodniej granicy.
Bez kitu, tak jak staram sie byc mily i tolerancyjny dla wszystkich narodow (nawet Niemcow jestem w stanie zniesc), tak ruskich i ciapakow nie trawie...
Polacy i Rosjanie do dokładnie takie same wąsate cwaniaki. Różnic większych nie stwierdzono.
Szkoda chłopaka ;/
kaju666 ale chyba byś kolesia nie napierdalał i katował za to ,że ma długie włosy i kolczyki?
Dla mnie gówna, nie ludzie, lewy wytrysk Stalina.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów