📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
U łysego ujawniła się typowa maniakalna zazdrość. Chciał się dowiedzieć czego używa blondasek, że ma tak zdrowe i lśniące włosy. Nie udało się więc oboje będą łysi.
naprawdę chciałbym teraz zobaczyć filmik z tym kozakiem jak ten jego tępy łeb jakimś ostrym narzędziem rozbijają.
Wydaje mi się że mówili coś o dziewczynie, jeśli ten długowłosy podpierdolił ją temu drugiemu to dziwie się że tak delikatnie go załatwili
tyle komentarzy że niby polacy nie lepsi, a jednak- nosze 3 kolczyki, kudły mam za ramiona i raz na miesiąc usłyszę "brudas" gdy przechodzę sam obok kilku cwaniaków, nic innego nie odnotowałem
Chuj komuś do tego jakie kto ma włosy albo jakie muzyki slucha ja pierdole co to za różnica. Filmik jest żenujący chłopak z góry widać że przejebie słaba psychika no cóz nie każdy jest bokserem. Ktoś porównał Polaków do tego pojeba na filmiku.
Polaków szanuje ich za to że w Polsce na wpierdol to trzeba zasłużyć. Nikt nie napierdala kogoś za to że ma długie włosy chyba że to porachunki osiedlowych grupek. Chociaż znam takich z długimi włosami żeby roznieśli na strzepy tego ruskiego frajer i wsadzili mu głęboko w dupę, nie wiem co tam wsadzili ale napewno glęboko.
Polaków szanuje ich za to że w Polsce na wpierdol to trzeba zasłużyć. Nikt nie napierdala kogoś za to że ma długie włosy chyba że to porachunki osiedlowych grupek. Chociaż znam takich z długimi włosami żeby roznieśli na strzepy tego ruskiego frajer i wsadzili mu głęboko w dupę, nie wiem co tam wsadzili ale napewno glęboko.
JAK POBIERAĆ FILMIKI Z NASZEJ STRONY
jak litra wódki pic, to jeden ciągnie, reszta patrzy i ktos nagrywa, jak w morde lac to jeden dostaje reszta napierdala
czarnylelo napisał/a:
A najlepsze jest to ze 90% filmów na sadisticu o porąbańcach którzy sie naparzają jest od Ruskich...
Chorzy ludzie chory kraj ;|
U nas po zrobieniu kariery w areszcie przez wrzucony w net filmik naparzania jakiegos gościa z laską z przed apru alt, to nawet najgłupszy buc jeśli nakręci swoje wyczyny, to nie wrzuci tego na YT bo mu wolności szkoda.
Tam Milicja ma w dupie szukanie po filmikach takich kozaków, to i publikują kręcone burdy.
jakby mi tak chuj zrobił to lepiej żeby mnie kurwa sparaliżowało, bo bym go zajebał.
trzazaj napisał/a:
Dlatego uwazam, ze Rosja kulturowo to gleboka Azja. Sam nie lubie brudasow, punkow, emo i calej tej rzeszy zbuntowanej dzieciarni, ale zeby chlopakowi taka sieczke zrobic? No zwierzaki z glebokiej Syberii...
Bombke nuklearna na srodek rosji i potem czekac jak to wymiera... A co do Twojego posta powinno to brzmiec tak "sam nie lubie brudasów, metali, emo i calej tej rzeszy zbuntowanej dzieciarni [...]"
brudasy to punki, a wiekszosc metali ktorych znam sa czysciejsi niz te super solarki z modnymi fryzurkami.
W końcu jakiś ostrzejszy filmik mi się podoba
Spokojnie ludzie to tylko Rosja
W ameryce gorzej jest.
A jeśli chodzi o długie włosy to mam też brodę zaplecioną w warkocze, własnoręcznie zrobioną kolczugę i kolekcje mieczy w domu.
Nie wiem co macie co poniektórzy do długich włosów u mężczyzn i nie obchodzi mnie wasze zdanie ;D
Jedno jest pewne - nienawidzę satanistów bo zepsuli reputacje najlepszej muzyce...
Emo to jakaś pomyłka a ten film to chyba fake bo ten mały po 5 kolankach w pysk ani śladu krwi nie ma...
A jak ktoś mnie nienawidzi za moją miłość do wikingów to zapraszam na pojedynek
W ameryce gorzej jest.
A jeśli chodzi o długie włosy to mam też brodę zaplecioną w warkocze, własnoręcznie zrobioną kolczugę i kolekcje mieczy w domu.
Nie wiem co macie co poniektórzy do długich włosów u mężczyzn i nie obchodzi mnie wasze zdanie ;D
Jedno jest pewne - nienawidzę satanistów bo zepsuli reputacje najlepszej muzyce...
Emo to jakaś pomyłka a ten film to chyba fake bo ten mały po 5 kolankach w pysk ani śladu krwi nie ma...
A jak ktoś mnie nienawidzi za moją miłość do wikingów to zapraszam na pojedynek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów