18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
cinams 2010-03-17, 12:32
U łysego ujawniła się typowa maniakalna zazdrość. Chciał się dowiedzieć czego używa blondasek, że ma tak zdrowe i lśniące włosy. Nie udało się więc oboje będą łysi.
Zgłoś
T................s 2010-03-17, 13:32
naprawdę chciałbym teraz zobaczyć filmik z tym kozakiem jak ten jego tępy łeb jakimś ostrym narzędziem rozbijają.
Zgłoś
kicsi 2010-03-17, 13:34
Wydaje mi się że mówili coś o dziewczynie, jeśli ten długowłosy podpierdolił ją temu drugiemu to dziwie się że tak delikatnie go załatwili
Zgłoś
Kazuan 2010-03-17, 14:20
Człowiek pochodnia...
Zgłoś
filthy666 2010-03-17, 17:53
tyle komentarzy że niby polacy nie lepsi, a jednak- nosze 3 kolczyki, kudły mam za ramiona i raz na miesiąc usłyszę "brudas" gdy przechodzę sam obok kilku cwaniaków, nic innego nie odnotowałem
Zgłoś
Abruel 2010-03-17, 20:03
Chuj komuś do tego jakie kto ma włosy albo jakie muzyki slucha ja pierdole co to za różnica. Filmik jest żenujący chłopak z góry widać że przejebie słaba psychika no cóz nie każdy jest bokserem. Ktoś porównał Polaków do tego pojeba na filmiku.
Polaków szanuje ich za to że w Polsce na wpierdol to trzeba zasłużyć. Nikt nie napierdala kogoś za to że ma długie włosy chyba że to porachunki osiedlowych grupek. Chociaż znam takich z długimi włosami żeby roznieśli na strzepy tego ruskiego frajer i wsadzili mu głęboko w dupę, nie wiem co tam wsadzili ale napewno glęboko.

Beware the mutant, the spammer, the heretic...
Zgłoś
Behemothist 2010-03-17, 22:30
Cudowny, sadystyczny obraz.
Zgłoś
~Angel 2010-03-18, 20:40 1
Zgłoś
b................9 2010-03-18, 21:11
jak litra wódki pic, to jeden ciągnie, reszta patrzy i ktos nagrywa, jak w morde lac to jeden dostaje reszta napierdala
Zgłoś
Badluck13 2010-03-19, 1:12
czarnylelo napisał/a:

A najlepsze jest to ze 90% filmów na sadisticu o porąbańcach którzy sie naparzają jest od Ruskich...
Chorzy ludzie chory kraj ;|

U nas po zrobieniu kariery w areszcie przez wrzucony w net filmik naparzania jakiegos gościa z laską z przed apru alt, to nawet najgłupszy buc jeśli nakręci swoje wyczyny, to nie wrzuci tego na YT bo mu wolności szkoda.
Tam Milicja ma w dupie szukanie po filmikach takich kozaków, to i publikują kręcone burdy.
Zgłoś
czakson 2010-05-16, 8:56
jakby mi tak chuj zrobił to lepiej żeby mnie kurwa sparaliżowało, bo bym go zajebał.
Zgłoś
Asmodean 2010-06-08, 11:09
trzazaj napisał/a:

Dlatego uwazam, ze Rosja kulturowo to gleboka Azja. Sam nie lubie brudasow, punkow, emo i calej tej rzeszy zbuntowanej dzieciarni, ale zeby chlopakowi taka sieczke zrobic? No zwierzaki z glebokiej Syberii...

Bombke nuklearna na srodek rosji i potem czekac jak to wymiera... A co do Twojego posta powinno to brzmiec tak "sam nie lubie brudasów, metali, emo i calej tej rzeszy zbuntowanej dzieciarni [...]"
brudasy to punki, a wiekszosc metali ktorych znam sa czysciejsi niz te super solarki z modnymi fryzurkami.
Zgłoś
guxio 2011-01-01, 22:42
a sędzia nie reaguje... tez sie zjarał pewnie .

cześć.
Zgłoś
S................y 2011-01-02, 15:12
W końcu jakiś ostrzejszy filmik mi się podoba
Zgłoś
Chunter 2011-01-04, 18:30 1
Spokojnie ludzie to tylko Rosja
W ameryce gorzej jest.

A jeśli chodzi o długie włosy to mam też brodę zaplecioną w warkocze, własnoręcznie zrobioną kolczugę i kolekcje mieczy w domu.
Nie wiem co macie co poniektórzy do długich włosów u mężczyzn i nie obchodzi mnie wasze zdanie ;D

Jedno jest pewne - nienawidzę satanistów bo zepsuli reputacje najlepszej muzyce...

Emo to jakaś pomyłka a ten film to chyba fake bo ten mały po 5 kolankach w pysk ani śladu krwi nie ma...

A jak ktoś mnie nienawidzi za moją miłość do wikingów to zapraszam na pojedynek
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów