i sprzęt dla profesjonalistów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Zajebisty quadzik
jak dla mnie to przerobiony traktor, ale zapierdala ładnie
up raczej kiepsko, w terenie ważniejszą rolę niż wielkie koła pełnią blokady napędu i takie tam terenowe bajery, na końcu widać że zaczął mielić jednym kołem i już wychodzi lipa... ale do wyciągania drzewa z lasu dobre (:
Czyżby Rosjanie podsuwali nam pomysł jak poradzić sobie z naszymi drogami ?
O mother russia, lol.
Znam ten kawałek, to klasyk jest, zespuł Lube, muza dla takich starych chrupów raczej ale ten trak jest w pyte.
Po za tym zapraszam na moj kanal: youtube.com/user/AkranTheOne?feature=guide
Znam ten kawałek, to klasyk jest, zespuł Lube, muza dla takich starych chrupów raczej ale ten trak jest w pyte.
Po za tym zapraszam na moj kanal: youtube.com/user/AkranTheOne?feature=guide
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów