📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:38
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
też nie przepadam za pedałkami w białych ciuszkach i kilogramem żelu na łbie, więc gdyby nie to że typy w 15 go napierdalali i do tego jak pizdy ostatnie jeszcze ważyli się tknąć laskę to też bym mu najebał... . .
skurwysyny pedalskie
bonq07 popieram w 100%, a poza tym uważam, że taką dzicz od razu powinno się wystrzelać.
Nie posrajcie się w tych komentarzach.
Każdy z was zabilby tych dresów, gdyby nie jeden fakt.
To jest kurwa internet i gówno możecie zrobić.
Każdy z was zabilby tych dresów, gdyby nie jeden fakt.
To jest kurwa internet i gówno możecie zrobić.
Gość jakby miał kogoś do pomocy, to by ich ogarnęli. Widać jak trafił low kickiem w jednego z brudasów to się zgiął w pół. Najdziwniejsze jest to, że kiedy on trzyma się na nogach i broni to bije go z 2/3, a kiedy już leży to zbiega się całe stado..
Dlatego zawsze mam przy sobie kastet i teleskopówke.
@up
i obudziłeś się z ręką we własnej koziej dupie?
Ja pierdole w jakich 15?? 4 gości napierdala 2 gości to ze pizdy się bić nie potrafią to już ich problem i że mają zjebanych kolegów, którzy zamiast pomóc uciekają, o boże ale straszne no normalnie przestępcy, kryminaliści i w ogóle, wy byście już pewnie na policję dzwonili prawdziwki.
Ja pierdole w jakich 15?? 4 gości napierdala 2 gości to ze pizdy się bić nie potrafią to już ich problem i że mają zjebanych kolegów, którzy zamiast pomóc uciekają, o boże ale straszne no normalnie przestępcy, kryminaliści i w ogóle, wy byście już pewnie na policję dzwonili prawdziwki.
elLosiu napisał/a:
@up
No tak jak grupa brudasów kopie leżącego na ulicy to nie są przestępcami, inaczej byś piszczał jakby szarpali twoją pannę, a ciebie kopali na środku ulicy. Ale co ja gadam, ulicę to ty pewnie widziałeś tylko w ultras-online..
elLosiu napisał/a:
@up
Ja np. noszę przy sobie nunchaku i wiesz co, mam zamiar używać tego w konieczści, jeśli byłaby okazja zadzwonić na policję pewnie, że bym to zrobił. Nie jestem zwierzęciem i nie uznaję prawa dżungli, płacę podatki i mają mnie kurwy bronić. Ty pewnie jesteś JP 100% przed komputerem, a jak wyjdziesz z domu to 90%, bo się trochę boisz.
Wreszcie coś na miarę sadistica, mniam.
to, że nie mają jaj, żeby wyskoczyć do gościa 1 na 1 to jedna sprawa,
ale to, jak traktują tą dziewczyne to zwyczajne kurestwo i brak szacunku
ale to, jak traktują tą dziewczyne to zwyczajne kurestwo i brak szacunku
co tak sie prujecie, ten koles ich potem pojedynczo do Wolgi wylapal za swoja panne
ja ogolnie batona nosze, ale nie prowokuje.. jak sie z kims zderze na ulicy to przepraszam i ide dalej nigdy nic wstylu jak leziesz kutasie etc.
Z drugiej strony jesli mam przeciwko sobie 10 typa to badzmy realni... baton wiele nie pomoze jak cie otocza.. przebic sie przez krag i spierdalac do swoich
Brak honoru to choroba dzisiejszych czasow i ze smutkiem przyznaje, ze pelno jest takich cwaniaczkow co w 10 chetnie przekopia kogos nawet za darmo :/
Z drugiej strony jesli mam przeciwko sobie 10 typa to badzmy realni... baton wiele nie pomoze jak cie otocza.. przebic sie przez krag i spierdalac do swoich
Brak honoru to choroba dzisiejszych czasow i ze smutkiem przyznaje, ze pelno jest takich cwaniaczkow co w 10 chetnie przekopia kogos nawet za darmo :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów