18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:28
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00
Rosyjskie ulice.
g................z • 2011-01-09, 12:37
Mężczyzna próbuje obronić siebie i swoją dziewczynę, oczywiście z marnym skutkiem

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
StaraSzafa 2011-01-10, 9:46
też nie przepadam za pedałkami w białych ciuszkach i kilogramem żelu na łbie, więc gdyby nie to że typy w 15 go napierdalali i do tego jak pizdy ostatnie jeszcze ważyli się tknąć laskę to też bym mu najebał... . .
Zgłoś
Misdemeanor 2011-01-10, 9:48
skurwysyny pedalskie
Zgłoś
g................r 2011-01-10, 9:54
bonq07 popieram w 100%, a poza tym uważam, że taką dzicz od razu powinno się wystrzelać.
Zgłoś
B................g 2011-01-10, 10:06 4
Nie posrajcie się w tych komentarzach.
Każdy z was zabilby tych dresów, gdyby nie jeden fakt.
To jest kurwa internet i gówno możecie zrobić.
Zgłoś
landryn3 2011-01-10, 10:31
co drugie bohater teoretyk ;]
Zgłoś
AngryCow 2011-01-10, 10:44
Gość jakby miał kogoś do pomocy, to by ich ogarnęli. Widać jak trafił low kickiem w jednego z brudasów to się zgiął w pół. Najdziwniejsze jest to, że kiedy on trzyma się na nogach i broni to bije go z 2/3, a kiedy już leży to zbiega się całe stado..
Zgłoś
berta 2011-01-10, 10:58
Zgłoś
olex 2011-01-10, 11:00 2
Dlatego zawsze mam przy sobie kastet i teleskopówke.
Zgłoś
elLosiu 2011-01-10, 11:01
@up

i obudziłeś się z ręką we własnej koziej dupie?

Ja pierdole w jakich 15?? 4 gości napierdala 2 gości to ze pizdy się bić nie potrafią to już ich problem i że mają zjebanych kolegów, którzy zamiast pomóc uciekają, o boże ale straszne no normalnie przestępcy, kryminaliści i w ogóle, wy byście już pewnie na policję dzwonili prawdziwki.
Zgłoś
AngryCow 2011-01-10, 11:20 1
elLosiu napisał/a:

@up

Ja pierdole w jakich 15?? 4 gości napierdala 2 gości to ze pizdy się bić nie potrafią to już ich problem i że mają zjebanych kolegów, którzy zamiast pomóc uciekają, o boże ale straszne no normalnie przestępcy, kryminaliści i w ogóle, wy byście już pewnie na policję dzwonili prawdziwki.

No tak jak grupa brudasów kopie leżącego na ulicy to nie są przestępcami, inaczej byś piszczał jakby szarpali twoją pannę, a ciebie kopali na środku ulicy. Ale co ja gadam, ulicę to ty pewnie widziałeś tylko w ultras-online..
Zgłoś
qTwist 2011-01-10, 12:05 2
elLosiu napisał/a:

@up

Ja np. noszę przy sobie nunchaku i wiesz co, mam zamiar używać tego w konieczści, jeśli byłaby okazja zadzwonić na policję pewnie, że bym to zrobił. Nie jestem zwierzęciem i nie uznaję prawa dżungli, płacę podatki i mają mnie kurwy bronić. Ty pewnie jesteś JP 100% przed komputerem, a jak wyjdziesz z domu to 90%, bo się trochę boisz.
Zgłoś
P................n 2011-01-10, 12:48
Wreszcie coś na miarę sadistica, mniam.
Zgłoś
Modern 2011-01-10, 13:36
to, że nie mają jaj, żeby wyskoczyć do gościa 1 na 1 to jedna sprawa,
ale to, jak traktują tą dziewczyne to zwyczajne kurestwo i brak szacunku
Zgłoś
pakicito 2011-01-10, 13:46
co tak sie prujecie, ten koles ich potem pojedynczo do Wolgi wylapal za swoja panne
Zgłoś
R................s 2011-01-10, 13:48
ja ogolnie batona nosze, ale nie prowokuje.. jak sie z kims zderze na ulicy to przepraszam i ide dalej nigdy nic wstylu jak leziesz kutasie etc.
Z drugiej strony jesli mam przeciwko sobie 10 typa to badzmy realni... baton wiele nie pomoze jak cie otocza.. przebic sie przez krag i spierdalac do swoich
Brak honoru to choroba dzisiejszych czasow i ze smutkiem przyznaje, ze pelno jest takich cwaniaczkow co w 10 chetnie przekopia kogos nawet za darmo :/
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem