📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:38
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zawsz zastanawia mnie czy na ulicach jest jeszcze "honor". Co to za radość napierdolić jednego typa w 10... Pojedynczo już nie byli tacy mocni.
Dobrze daję radę. Gdyby nie to że skurwysyństwo liczebnie go zjadło to by ich pewnie rozjebał. Szkoda typa.
Zgadzam sie z poprzednikami w pojedynke pewnie pizdeczki za stara ktora jest pedałem sie chowaja...
Całe szczęście że operator kamery nie pobiegł pomóc bo by filmu nie było
A koledzy "cioty" stoją,patrzą,trochę rozganiają i spierdalają to wszystko ,skąd ja to znam . A propos to ten biało czarny na solo to wjebki by dostał na bank
fajnie byloby jakby jakims cudem pojawil sie tam nagle Robert Burneika w stroju super mana i obil mordy tym szmaciarzom
cwele w grupkach się dowartościowują.
Kurwa najgorszy rodzaj ścierwa. Nie ma to jak napierdalać 5 vs 1 do tego jeszcze też dziewczynę i później zadowoleni chodzili pewnie przez cały dzień chwaląc się innym tępym dresom. Powinna być wszędzie naturalna selekcja i powinno się wyłapywać takich pseudo kozaków cwaniaków i rozjebywać 5 vs 1 tak jak oni mają w zwyczaju to robić.
Największe spierdoliny jakie mogą być, do klatki z tym wszystkim co spierdala jak jest same i pojedyńczo zakurwić.
Zwykłe cioty, nawet bić się nie potrafią. We dwóch nie dają mu rady. No i klasycznie szczyt odwagi-przewrócić i kopać w pięciu
prawie jak w Polsce, tylko u nas by jeszcze dziewczyna dostała od jakiegos typa a może i dwóch.
kurwa wielkie cwaniaki aż szkoda słów ... na co dzień każdy z nich pewnie jest tak obsrany , że jak idzie ulicą to wzrok w chodnik i udaje , że go nie ma ... skurwysyny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów