📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:38
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W takich przypadkach przydaje się stara, dobra metoda wujka Adolfa. Do gazu albo kula w łeb. Ewentualnie wjebać do obozów pracy.
o co wam kurwa chodzi z tymi kolegami? przeciez typ jest sam z kobieta , a reszta to tylko przechodnie losowi, barany
Obecnie norma, najbardziej z podobnych sytuacji rozbawiło mnie, gdy trzech gnojków chciało, jak to określili, "dzwonić po ekipę", bo uznali, że ze mną i moją dziewczyną (a żadne z nas nie ma czterech metrów i nie zieje ogniem) nie dadzą sobie rady. A przecież jeszcze parę lat temu były jakiekolwiek zasady, nawet w takiej dziedzinie, jak tłuczenie kogoś po ryju - nie ruszało się gościa, który szedł z dziewczyną, nie wykorzystywało się zdecydowanej przewagi liczebnej...
OWN3D i chuj mu w dupę. Płaczecie nad nim jak cioty.
@up-gdzieś tam
A ja noszę brudne buty i chuj! Jesteście cioty jak was na osiedlu leją , co to znaczy? To znaczy: "nie wychowani na własnej ulicy!!". Noże, nunchaku, rogi, siekiera, baseball, miecz, szabla i smok siła 8. Coś jeszcze nosicie przy sobie? Może torebkę w kolorze sweterka?
A ja noszę brudne buty i chuj! Jesteście cioty jak was na osiedlu leją , co to znaczy? To znaczy: "nie wychowani na własnej ulicy!!". Noże, nunchaku, rogi, siekiera, baseball, miecz, szabla i smok siła 8. Coś jeszcze nosicie przy sobie? Może torebkę w kolorze sweterka?
Szkoda że typ nie dał sobie rady i chociaż jednego nie ujebał na glebe a później by mu skakał kurwa po mordzie. Cwele jak zawsze mocne w grupie.
Kozogłowy napisał/a:
...Miejcie kiedyś jaja i podejdźcie nawet w 5 jak bedę akurat z mieczykiem po ulicy chodzić
w dupe sobie swój mieczyk wsadź - ciebie i twój mieczyk to sam dam radę poskładać na szybko - zwykłe podstawy samoobrony się kłaniają.
nie wiem jakie u ciebie panują zwyczaje ale u nas w mieście za "chodzenie ze sprzętem" czeka kara z użyciem jego sprzętu.
np. masz kosę i nią wymachujesz - twoja kosa trafia w twój brzuch.
StaraSzafa napisał/a:
w dupe sobie swój mieczyk wsadź - ciebie i twój mieczyk to sam dam radę poskładać na szybko
Koleś, levele z Tibii na ulicy nie działają Jakby Ci klient wyciągnął katanę to byś spierdalał do domu z prędkością światła i miał pełno w gaciach.
@up, dokładnie kolego pozamiatałeś Koniec tematu, bo wychowankowie ulicy się zlatują..
raz dostałem wpierdol przy dziewczynie. bardzo nierówne starcie, sam na 6 typków. ale pozniej wyłapałem sobie szmaciarzy i im z bracmi najebałem.
co do tych pokurwieńców na filmie to stwierdzam że takich szmat nie brakuje i u nas
co do tych pokurwieńców na filmie to stwierdzam że takich szmat nie brakuje i u nas
Kiedyś leżącego się nie kopało.
Bez sprzętu się chodziło.
Idącego z panną się nie zaczepiało.
Obecnie zeszmaciły się pokolenia, a żule niejednokrotnie mają więcej zasad niż "składy" osiedlowe.
Jeszcze trochę upadniecie niżej niż politycy.
Bez sprzętu się chodziło.
Idącego z panną się nie zaczepiało.
Obecnie zeszmaciły się pokolenia, a żule niejednokrotnie mają więcej zasad niż "składy" osiedlowe.
Jeszcze trochę upadniecie niżej niż politycy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów