Przedstawiam jednego z moich ulubionych zawodników MMA - Rousimara Palharesa. To co gość robi w parterze to M A G I A.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Nie magia tylko Grappling
maxvolume, konkretniej brazylijskie jiu-jitsu. Jednakże żeby osiągnać taki poziom to są lata, jak nie kilkanaście lat nauki tych sztuk walki..
MrYeni, Grappling, to połączenie jiu-jitsu, sambo, zapasów, judo i luta livre.
gówno nie magia , gość ma najebane już w deklu od koksu ,co się okazało na ostatnich testach po jego walce na ufc ,a czemu najebane ? Bo kurwa łamie ludziom ręce i nogi chociaż odklepują to nie jest już kurwa sport ,ale co ja tam będę mówił najlepiej to go podsumował Hector Lombard po swojej wygranej walce z nim
magia magika? dobre nie
www.facebook.com/hipknowshop
To on w jednej walce w nieprawidłowy sposób założył dźwignię Tomkowi Drwalowi, przez co ten niemal musiał zakończyć karierę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów