📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@up
"Silnik pulsacyjny – odmiana silników odrzutowych nie wyposażona w zespół sprężarki."
Prosto z Wikipedii.
"Silnik pulsacyjny – odmiana silników odrzutowych nie wyposażona w zespół sprężarki."
Prosto z Wikipedii.
w weekend ze szwagrem robimy, ale bydzie dym na wiosce
Up. Na pulsacyjny według mnie też to nie wygląda. Ale moge się mylić.
pulsacyjny jak w twarz strzelił, tylko cholernie podle zrobiony, dziwie się, że to wgl działa
tak pierdzi tylko pulsacyjny
tak pierdzi tylko pulsacyjny
Chce zobaczyć jak przy najwiekszej predkości robi bęc na ziemię :S
To silnik pulsacyjny, czyli najprostszy z możliwych silników odrzutowych. W takie silniki były wyposażone między innymi niemieckie V-1
Zwracam honor. Macie rację. Nie spodziewałem się że tak wygląda, znałem go tylko ze schematów
Hah, a ja głupi czekałem, aż mu to wybuchnie, i mu jaja upierdoli przy samej dupie
Po akcencie widać że rodowity brytol, pewnie ten silnik poskładali ze starych V-1 i V-2 co to leżały pod domem
Cholera, wchodzę wypomnieć, że chuj nie odrzutowy a pulsacyjny a tu już wszyscy wiedzą :c
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów