📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przy takich urazach nie powinno sie sciagac samemu kasku, ale moge być w błędzie.
chl404 napisał/a:
Przy takich urazach nie powinno sie sciagac samemu kasku, ale moge być w błędzie.
Nie nie jesteś w błędzie. Chyba żeby nie oddychał ale i tak chujowa sytuacja. Gdyby kózka nie skakała to by nóżki nie złamała.
Obawiam się że żadnego podium nie będzie.
A wręcz lepiej, będzie gleba a dokładnie to co jest pod nią.
A wręcz lepiej, będzie gleba a dokładnie to co jest pod nią.
Miałem podobny upadek . Skończyło się na trzech złamanych żebrach , przejebane
chl404 napisał/a:
Przy takich urazach nie powinno sie sciagac samemu kasku,
No i on sam nie ściągał.
Inwalidztwo usiłował załatwić mu ten drugi przygłup.
Nie znam się ni chuja ale mam w dowodzie osobistym, że jestem Polakiem więc się znam. Po kiego rowerzyści wyczynowi mają te jebane daszki na kaskach?? Chyba właśnie po to żeby przy takim pierdolnięciu był punkt zaczepienia o glebę. Słońce mu nie świeciło i już nie będzie, znaczy daszek działa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów