Autostrada D1 niedaleko Brna. Koleś nieźle zapierdala
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
hahaha uśmiałem się, piwo!
mocne. zawodowy przecinak i do tego cwaniak. spierdolił im bez mydła haha
Popierdala sobie elegancko w tunelu aerodynamicznym za dużymi autami i wyjebka
Ciekawe co musiał czuć gość w busie jak zobaczył, że wyprzedza go rowerzysta.
szacuneczek, rowerem wyprzedzać samochody na autostradzie : ) i jaka prędkość
On tylko ćwiczył przed zawodami
Zawodowi sprinterzy są w stanie rozpędzić się do ~75km/h na płaskiej powierzchni z lekkim wiatrem w plecy, a tu typ przy 110km/h+ wyprzedza busa w 0:20min a Wy wszystko ładnie łykacie
By uściślić, przy samotnej jeździe na dobrym rowerze szosowym (koła 28", opony bez bieżnika 8-10 PSI) i prędkości 40-45km/h w idealnych warunkach, kolarz 95% włożonej pracy przeznacza na walkę z oporami powietrza, pozostałe 5% to tarcie opon o szosę i to powstałe w piastach - dlatego jazda w tunelu aerodynamicznym pozwala i na jazdę 267km/h (rekord świata 1995), więc tu nie ma nic niezwykłego w filmikach na YT typu "100km/h za tirem" - ale wychodząc z cienia aerodynamicznego jak w przypadku wyprzedzania samochodu przy 100km/h+, typ powinien skończyć na hardzie... A w późniejszej części filmu sam utrzymuje 100km/h i to na rowerze MTB, no kurwa przegięcie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów