📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
W Holandii to normalny widok. Ręce w kieszeni i jeszcze drzemie podczas jazdy.
Przypierdoli taka kurwa odjedzie a zęby z drzwi kto ma wyciągać?
A co ma Szpak do pedalarza?
Gapił się w ekran, jak w pizdę szpak, i masz efekt.
z serii kto tu postawił tego busa? choć nie powiem, też kiedyś przywaliłem w zaparkowanego busa, jeszcze za czasów liceum wracając do domu, uznałem, że zrobię sobie test trzeźwości, który polegał na tym, że będę sobie szedł z zamkniętymi oczami i czy uda mi się mniej więcej utrzymać linię prostą drogi, którą szedłem. No w każdym razie nie opowiadałbym o tym, gdyby wynik testu okazał się satysfakcjonujący
KaprysLosu napisał/a:
z serii kto tu postawił tego busa? choć nie powiem, też kiedyś przywaliłem w zaparkowanego busa, jeszcze za czasów liceum wracając do domu, uznałem, że zrobię sobie test trzeźwości, który polegał na tym, że będę sobie szedł z zamkniętymi oczami i czy uda mi się mniej więcej utrzymać linię prostą drogi, którą szedłem. No w każdym razie nie opowiadałbym o tym, gdyby wynik testu okazał się satysfakcjonujący
Bohater:)))))
obejrzałem 10 razy pod rząd i ciągle mi mało! Nie ma nic przyjemniejszego jak krzywda cykloterrorysty!
no debil to mało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów