Nikt nawet nie podejdzie do tej kobiety potrzymać ją za rękę, pocieszyć, wolą trzymać się na dystans i nagrywać na smartfonach. Przecież widzą jak cierpi. Nie potrafię zrozumieć skośnych...
Mógłby ktoś podać smartphona - widać ze cierpi bo nie może sięgnąć
Nikt nawet nie podejdzie do tej kobiety potrzymać ją za rękę, pocieszyć, wolą trzymać się na dystans i nagrywać na smartfonach. Przecież widzą jak cierpi. Nie potrafię zrozumieć skośnych...
Albo lodzik jakiś, bo twarz ocalała.
Chinoli od dziecka uczy zeby nie pomagac obcym bo beda mieli problemy.... czesto ze strony osob ktorym pomogli...co jest prawda. Zaden nie pomoze tej babie bo sie boi ze ta ich pozniej wezmie do sadu zeby wyludzidc kase od nich....co jest bardzo prawdopodbne gdyz chinczyki to najbardziej zjebana nacja na swiecie.
Czy kierowca nie może się po prostu cofnąć pół metra? Tego najbardziej nie rozumiem.
Zdjęcie ciężaru mogłoby wywołać nagłe krwotoki. Lepiej poczekać na przyjazd pogotowia.
Zdjęcie ciężaru mogłoby wywołać nagłe krwotoki. Lepiej poczekać na przyjazd pogotowia.
A nacisk może spowodować uduszenie albo martwicę, zależy co jest uciśnięte.
Ja myślę, że to jakiś prawny problem, może kierowca boi się ruszyć bo teraz jechałby po niej świadomie i za uszkodzenie zdrowia poniósłby pełną odpowiedzialność, jakby zrobił to celowo. Więc może nie ruszy bez polecenia policjanta.
Taka moja teoria, niepodparta absolutnie niczym.
Ja myślę, że to jakiś prawny problem, może kierowca boi się ruszyć bo teraz jechałby po niej świadomie i za uszkodzenie zdrowia poniósłby pełną odpowiedzialność, jakby zrobił to celowo. Więc może nie ruszy bez polecenia policjanta.
Taka moja teoria, niepodparta absolutnie niczym.
Dobrze mówi. Jeśli nie ma nacisku na płuca i normalnie oddychało zjechanie mogło by spowodować krwotok i by się wykrwawiła. Jak karetka przyjedzie to mają osocze czy czasem krew i podadzą jednocześnie zakładając ściski na tętnice
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów