📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Brawo! Jestem za równo uprawnieniem bez jakiś odstępstw kobieta fika narusza nietykalność to vice versa, oraz praca taka sama dla kobiet dźwiganie 50kg a nie 15 oraz praca fizyczna! a nie tylko do biur się pchają lub salony prowadzić tfu.
Pięknie jej wytłumaczył bez przemocy tylko odepchnięciem aby się hamowała
Pięknie jej wytłumaczył bez przemocy tylko odepchnięciem aby się hamowała
Pieknie jej z karata pocisnal
Krakus36 napisał/a:
Ja też, tylko d razu dodam że kobieta ma prawo spoliczkować, i można jej za to napluć w twarz, lub sprać w tyłek, ale nie przypierdolić jej w ryj jak negr. Kobieta to tak naprawdę trochę jak dziecko, pod wieloma względami zresztą (poza główną funkcją zboczeńcy!)Brawo! Jestem za równo uprawnieniem bez jakiś odstępstw kobieta fika narusza nietykalność to vice versa, oraz praca taka sama dla kobiet dźwiganie 50kg a nie 15 oraz praca fizyczna! a nie tylko do biur się pchają lub salony prowadzić tfu.
PS. I dodałbym parytet w zawodach jak sędzia. Gdzie na 2 baby jest tylko 1 chłop. I potem madki patolki dostają dzieci zamiast ojców. W kopalniach bab brakuje, tam te sędziny wysłać.
A w sumie to przy rozwodach też niech będzie parytet. Niech co druga kurwa płaci alimenty i się jeszcze sama utrzyma. Zobaczymy czy da radę, a przypominam że Roksa już zamknęli.
Nie da się oglądnąć tylko raz
Traczek ktoś zna??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów