18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Krakus36 2021-12-29, 0:55 33
Brawo! Jestem za równo uprawnieniem bez jakiś odstępstw kobieta fika narusza nietykalność to vice versa, oraz praca taka sama dla kobiet dźwiganie 50kg a nie 15 oraz praca fizyczna! a nie tylko do biur się pchają lub salony prowadzić tfu.

Pięknie jej wytłumaczył bez przemocy tylko odepchnięciem aby się hamowała
Zgłoś
swampman 2021-12-29, 1:28 2
chujowa grafike ma ten mortal kombat
Zgłoś
7wporzondku 2021-12-29, 6:33 8
Pieknie jej z karata pocisnal
Zgłoś
janlew 2021-12-29, 6:59 8
Krakus36 napisał/a:

Brawo! Jestem za równo uprawnieniem bez jakiś odstępstw kobieta fika narusza nietykalność to vice versa, oraz praca taka sama dla kobiet dźwiganie 50kg a nie 15 oraz praca fizyczna! a nie tylko do biur się pchają lub salony prowadzić tfu.

Ja też, tylko d razu dodam że kobieta ma prawo spoliczkować, i można jej za to napluć w twarz, lub sprać w tyłek, ale nie przypierdolić jej w ryj jak negr. Kobieta to tak naprawdę trochę jak dziecko, pod wieloma względami zresztą (poza główną funkcją zboczeńcy!)

PS. I dodałbym parytet w zawodach jak sędzia. Gdzie na 2 baby jest tylko 1 chłop. I potem madki patolki dostają dzieci zamiast ojców. W kopalniach bab brakuje, tam te sędziny wysłać.
A w sumie to przy rozwodach też niech będzie parytet. Niech co druga kurwa płaci alimenty i się jeszcze sama utrzyma. Zobaczymy czy da radę, a przypominam że Roksa już zamknęli.
Zgłoś
shadyville 2021-12-29, 11:43
Nie da się oglądnąć tylko raz
Zgłoś
PERKUN 2021-12-29, 12:37
.... bo równouprawnienie to taka ukryta "KURWA"!!!
Zgłoś
TheFantomas 2021-12-29, 18:47
Traczek ktoś zna??
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów