Do sadolowych ekspertów - typ chyba miał coś w łapie, gość poczekał grzecznie aż napastnik schowa kasę i broń/nóż/cokolwiek i wtedy spuścił mu wpierdol. A gdy przybyła kawaleria to było już po ptokach. Brawa dla pracownika za trzeźwość umysłu .
Do sadolowych ekspertów - typ chyba miał coś w łapie, gość poczekał grzecznie aż napastnik schowa kasę i broń/nóż/cokolwiek i wtedy spuścił mu wpierdol. A gdy przybyła kawaleria to było już po ptokach. Brawa dla pracownika za trzeźwość umysłu .
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wlałbym chujowi rozgrzany olej do gaci
Rozumiem, że olej byś zlał z silnika samochodu dostawcy pizzy
"„Rafalala” został zatrzymany w Sopocie za rozbój, w czasie którego miał grozić użyciem broni. Wraz z innym mężczyzną miał kopać i okraść ofiarę. Usłyszał zarzut dokonania rozboju. „Rafalala” i jego wspólnik nie przyznali się do winy.
Pokrzywdzony był szarpany i kopany, grożono mu także użyciem broni, przy czym miał on wiedzę, że była to atrapa broni. Odebrano mu portfel. Mężczyzna wybiegł z mieszkania i powiadomił policję, która zatrzymała dwie osoby
– powiedziała Grażyna Wawryniuk z Prokuratury Okręgowej w Gdańsku.
Dlaczego sąd zdecydował o pozostawieniu transseksualisty na wolności?
Sędzia Grzegorz Danilewicz uznał, że „Rafalala” jest w trakcie kuracji farmakologicznej i pobyt w areszcie może źle wpłynąć na jego psychikę"
Ja w sobotę zostałem oskarżony przez sąsiadów "innej narodowości" o rasizm. Że oni są grzeczni, że nie hałasują, a ja przypierdalam się, bo nie są Polakami. I dlatego jestem rasistą i złożą na mnie donos o rasizm i pójdę siedzieć...
Drodzy sadole zaczyna się.... zaczyna się... transwestyta może wszystko, nic mu nie zrobią. Cudzoziemiec może wszystko, nic mu nie zrobią... tylko Polak będzie miał przejebane. Nadmieniam, że mój rasizm jest w stosunku do osób tej samej barwy
Kurwa... teraz pracownik/bohater do śmierci będzie płacił odszkodowanie, za spowodowanie stresu u napastnika.
"„Rafalala” został zatrzymany w Sopocie za rozbój, w czasie którego miał grozić użyciem broni. Wraz z innym mężczyzną miał kopać i okraść ofiarę. Usłyszał zarzut dokonania rozboju. „Rafalala” i jego wspólnik nie przyznali się do winy.
Pokrzywdzony był szarpany i kopany, grożono mu także użyciem broni, przy czym miał on wiedzę, że była to atrapa broni. Odebrano mu portfel. Mężczyzna wybiegł z mieszkania i powiadomił policję, która zatrzymała dwie osoby
– powiedziała Grażyna Wawryniuk z Prokuratury Okręgowej w Gdańsku.
Dlaczego sąd zdecydował o pozostawieniu transseksualisty na wolności?
Sędzia Grzegorz Danilewicz uznał, że „Rafalala” jest w trakcie kuracji farmakologicznej i pobyt w areszcie może źle wpłynąć na jego psychikę"
Ja w sobotę zostałem oskarżony przez sąsiadów "innej narodowości" o rasizm. Że oni są grzeczni, że nie hałasują, a ja przypierdalam się, bo nie są Polakami. I dlatego jestem rasistą i złożą na mnie donos o rasizm i pójdę siedzieć...
Drodzy sadole zaczyna się.... zaczyna się... transwestyta może wszystko, nic mu nie zrobią. Cudzoziemiec może wszystko, nic mu nie zrobią... tylko Polak będzie miał przejebane. Nadmieniam, że mój rasizm jest w stosunku do osób tej samej barwy
A przypierdalasz się do nich?
Co innego własny interes ale poświęcać się dla właściciela sieciowej pizzy jest "trochę" chore....
A przypierdalasz się do nich?
Jeżeli za przypierdalanie uznać walkę o spokój i względną ciszę...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów