📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
powinni to pokazać w TV jako przykład konsekwencji ataku na funkcjonariusza. I wprowadzić u nas.
HAL9000/2 napisał/a:
już widzę lewaków jak onanizują feministki a feminy lewaków przy tym filmie...
a ja uważam że jeszcze murzyn powinien profilaktycznie przyjąć pałę na nery...
Zgadzam się. Wpierdol za współpracę się należy
Specjalnie się zalogowałem aby dać browca. Ostatnia akcja najlepsza, kiedy lewą sobie ją ułożył a prawą zakończył całą kombinację.
To nie kobieta. To Sergio Ramos. Poznaję ten styl upadania.
Czarnuch nie przegapił okazji aby sobie cyca obmacać.
"Feministka", która jest taka odważna, że myśli, iż jej wszystko wolno.
Kamerzysta, który na koniec zarobił gonga.
Europa po prostu obecnie
"Feministka", która jest taka odważna, że myśli, iż jej wszystko wolno.
Kamerzysta, który na koniec zarobił gonga.
Europa po prostu obecnie
to chyba nie jest policja, tylko jakieś security, pomaga im napakowany koleś w garniaku, typowy bramkarz z dobrego klubu
I niech DYSTANS TRZYMA.
kurwa aż musiałem sie zalogowac czytajac te komentarze ludzie co do chuja z wami jest nie tak jakas suka odpycha bezbronna kobiete a jej kolega zamiast sprawdzic czy nic jej nie jest napierdala ja jak worek ziemniaków a i owszem pierwsza sie na niego rzuciła a wam by kurwa nerwy nie puscily jak by ktos wami tak poniewieral ? jak bym byl swiadkiem tego zdazenia to bym tak skopal tego chuja ze 5 lat by bokiem chodzil i to do tyłu szarpanie za włosy i kopanie lezacego napewno nie jest normalnym zachowaniem nawet dla policjanta
@up nie widzisz, ze to ona sie do nich ciagle rzuca?
Coś pięknego, coś wspaniałego, łezka w oku się kręci. Od zawsze jestem za 100% równouprawnieniem.
jak dla mnie wszyscy do spałowania
murzyn pomaga feministce, kurwa, naprawdę zdesperowany
chcąc przelecieć istotę pozaziemską
chcąc przelecieć istotę pozaziemską
Chcą równouprawnienia, to mają...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów