📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Facet nie był łatwy, trzeba z nim chodzic
Dostała w pysk ale portfel zakosiła.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Mr.Hardistic napisał/a:
Dostała w pysk ale portfel zakosiła.
Jak tam nie ma kurwa żadnego portfela
Ten facet to pedał, jakby normalnego faceta taka dziewczyna dziabneła w dupę to by się za nia zabrał aż by się kurzyło
I tak powinno wyglądać równouprawnienie
ej, ale mamy pewne zasady prawda? jesli dziewczyna zeby poderwac faceta "dziobie" go w dupe, to jest łatwa, jesli jest łatwa to jest szmata, a jesli jest szmata to walic w morde...(inna sprawa, ze w sam raz na raz walic nie tylko w morde)
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
inna sprawa, że uderzył lekko o ile w ogóle bo nawet śladu na twarzy nie ma
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów