Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nic nie potraficie i nawet seksu nie potraficie ogarnąć, tylko potem po napierdalać z was można w pracy (a napierdalamy ostro wierzcie mi). Wszystko już za was zaczynają robić kobiety, niedługo i do rozmnażania nie będziecie potrzebni, sama natura do tego dojdzie. Takie koguciki lilipuciki, drze dzioba, a ledwo ptaka widać. Osobiście mam wielką frajdę i bekę z tego jak teraz wy boicie się zostać sam na sam z kobietą w pomieszczeniu.
^^
Dziś mężczyzn już nie ma. Są jakieś żałosne ubrane w rurki albo z wielkim bebechem tluste śmierdzące imitacje mężczyzny.
Nic nie potraficie i nawet seksu nie potraficie ogarnąć, tylko potem po napierdalać z was można w pracy (a napierdalamy ostro wierzcie mi). Wszystko już za was zaczynają robić kobiety, niedługo i do rozmnażania nie będziecie potrzebni, sama natura do tego dojdzie. Takie koguciki lilipuciki, drze dzioba, a ledwo ptaka widać. Osobiście mam wielką frajdę i bekę z tego jak teraz wy boicie się zostać sam na sam z kobietą w pomieszczeniu.
^^
O proszę odezwała się kobieta wyzwolona i pewna siebie Feministki łączmy się Kobieta, która w nocy jęczy nie pierdoli głupot podczas dnia. Tylko skąd ty możesz o tym wiedzieć
Dziś mężczyzn już nie ma. Są jakieś żałosne ubrane w rurki albo z wielkim bebechem tluste śmierdzące imitacje mężczyzny.
^^
Jakbyś schudła ze 30kg i zaczęła dbać o wygląd to pewnie kręciliby się wokół ciebie normalni faceci a nie spasione świnie.
No ale po raz kolejny sprawdza się doskonale powiedzenie, że baba bez bolca dostaje pierdolca.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów