1. Wie, co nosi - i jest wyznawcą idiotycznego kultu, który nie ma nic wspólnego z tym jego "życiowym" podejściem. Wierzy w bajki o diable, mrocznych mocach, a mówi innym, że trzeba się skupiać na życiu. Czyli debil.
2. Nie wie, co nosi - i ubiera chuj wie jakie symbole bo na płycie Megadeath zobaczył, a że kapela mu się spodobała to i stwierdził, że sobie założy bo twardziele takie mają. I było w zestawie z obrożą za 19.99 w tesco w dziale dla zwierząt. Czyli debil.
Pierwszy raz tego człowieka widzę, nie ma się tu na czym zastanawiać - nadęty pacan, który nie dorósł do poglądu, że każdy żyje jak umie i innym chuj do tego. Guru nowego pokolenia, kurwa mać.
Ja rozumiem gdyby Mamed np. mówił jestem zajebisty i chuj. Spoko ziomek w każdej walce jak odpierdoli manewra to gały wywala z orbity. A on ? Pierwszy lepszy chłystek, który dostał się tam na 100% dzieki swojej eeee " BARWNEJ " postaci ? Bo jest inny ? ułomny ? Żyje w innym świecie myśli, że jest współczesnym Rambo i oddał się MMA i dzieki temu kazał nasrać sobie na twarz sepleni i zamiast przecinka używa KURWA ? heh to jak on ma uczyć jakiś 15 latków ? " DAWAJ SKURWYSYNIE CISNIJ SZMATA PIERDOLE TWOJA MATKE ? " ja pierdole żenua z tym typem chuj wie kim on jest skad on sie wziol tam w ogole a mysli ze caly swiat go zna. Pewnie oprocz Polski nikt nie wie o jego istnieniu.
Pozdrawiam!
A teraz pozdrowienia po jego języku:
EEE KURWA KURWA JEBIE TWOJA STARA KURWA KURWA JA PIERDOLE KURWA TWOJA STARA
Bardzo zaintrygowała mnie jego postać dlatego na YT obejrzałem kilka jego walk. Hehe eeeehhmm sorry ale jeżeli on mówi, że coś osiągnął i jest zajebisty to polecam obejrzeć jego walki. W żadnym miejscu nie widziałem jakiegoś pro skilla jakiś umiejętności. Wygląda jak zwykły dres w piątkowy wieczór przy dyskotece, który w kiblu jebnął kreskę i drze ryja " wszystkich zajebie ". Dosłownie jego ruchy to jak wygląda dosłownie jak by sie naćpał i napierdalał gdzie popadnie jak sie przyfarci dam rade !!!
Ja rozumiem gdyby Mamed np. mówił jestem zajebisty i chuj. Spoko ziomek w każdej walce jak odpierdoli manewra to gały wywala z orbity. A on ? Pierwszy lepszy chłystek, który dostał się tam na 100% dzieki swojej eeee " BARWNEJ " postaci ? Bo jest inny ? ułomny ? Żyje w innym świecie myśli, że jest współczesnym Rambo i oddał się MMA i dzieki temu kazał nasrać sobie na twarz sepleni i zamiast przecinka używa KURWA ? heh to jak on ma uczyć jakiś 15 latków ? " DAWAJ SKURWYSYNIE CISNIJ SZMATA PIERDOLE TWOJA MATKE ? " ja pierdole żenua z tym typem chuj wie kim on jest skad on sie wziol tam w ogole a mysli ze caly swiat go zna. Pewnie oprocz Polski nikt nie wie o jego istnieniu.
Pozdrawiam!
A teraz pozdrowienia po jego języku:
EEE KURWA KURWA JEBIE TWOJA STARA KURWA KURWA JA PIERDOLE KURWA TWOJA STARA
ty kurwa baranie jebany on tylko pare walk stoczyl w formule mma zobacz co osiagnal w K1. Co za ciota jebana
A odnośnie jego elokwencji, kto z nas nie ciśnie podobnie kurwami w dniu codziennym ? Różnica między nim a nami jest taka, że jego jebie to czy ktoś się przypierdoli do tego w jaki sposób udziela wywiadów, a z nami nikt wywiadów nie robi ;D
Co do osiągnięć. Nie patrzcie na walki MMA bo tam wyników imponujących nie ma. Obczajcie co osiągnął w kick-boxingu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów