Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

1. Wie, co nosi - i jest wyznawcą idiotycznego kultu, który nie ma nic wspólnego z tym jego "życiowym" podejściem. Wierzy w bajki o diable, mrocznych mocach, a mówi innym, że trzeba się skupiać na życiu. Czyli debil.
2. Nie wie, co nosi - i ubiera c🤬j wie jakie symbole bo na płycie Megadeath zobaczył, a że kapela mu się spodobała to i stwierdził, że sobie założy bo twardziele takie mają. I było w zestawie z obrożą za 19.99 w tesco w dziale dla zwierząt. Czyli debil.
Pierwszy raz tego człowieka widzę, nie ma się tu na czym zastanawiać - nadęty pacan, który nie dorósł do poglądu, że każdy żyje jak umie i innym c🤬j do tego. Guru nowego pokolenia, k🤬a mać.
Ja rozumiem gdyby Mamed np. mówił jestem zajebisty i c🤬j. Spoko ziomek w każdej walce jak odp🤬li manewra to gały wywala z orbity. A on ? Pierwszy lepszy chłystek, który dostał się tam na 100% dzieki swojej eeee " BARWNEJ " postaci ? Bo jest inny ? ułomny ? Żyje w innym świecie myśli, że jest współczesnym Rambo i oddał się MMA i dzieki temu kazał nasrać sobie na twarz sepleni i zamiast przecinka używa K🤬A ? heh to jak on ma uczyć jakiś 15 latków ? " DAWAJ SK🤬YSYNIE CISNIJ SZMATA P🤬LE TWOJA MATKE ? " ja p🤬le żenua z tym typem c🤬j wie kim on jest skad on sie wziol tam w ogole a mysli ze caly swiat go zna. Pewnie oprocz Polski nikt nie wie o jego istnieniu.
Pozdrawiam!
A teraz pozdrowienia po jego języku:
EEE K🤬A K🤬A JEBIE TWOJA STARA K🤬A K🤬A JA P🤬LE K🤬A TWOJA STARA

Bardzo zaintrygowała mnie jego postać dlatego na YT obejrzałem kilka jego walk. Hehe eeeehhmm sorry ale jeżeli on mówi, że coś osiągnął i jest zajebisty to polecam obejrzeć jego walki. W żadnym miejscu nie widziałem jakiegoś pro skilla jakiś umiejętności. Wygląda jak zwykły dres w piątkowy wieczór przy dyskotece, który w kiblu jebnął kreskę i drze ryja " wszystkich zajebie ". Dosłownie jego ruchy to jak wygląda dosłownie jak by sie naćpał i nap🤬lał gdzie popadnie jak sie przyfarci dam rade !!!
Ja rozumiem gdyby Mamed np. mówił jestem zajebisty i c🤬j. Spoko ziomek w każdej walce jak odp🤬li manewra to gały wywala z orbity. A on ? Pierwszy lepszy chłystek, który dostał się tam na 100% dzieki swojej eeee " BARWNEJ " postaci ? Bo jest inny ? ułomny ? Żyje w innym świecie myśli, że jest współczesnym Rambo i oddał się MMA i dzieki temu kazał nasrać sobie na twarz sepleni i zamiast przecinka używa K🤬A ? heh to jak on ma uczyć jakiś 15 latków ? " DAWAJ SK🤬YSYNIE CISNIJ SZMATA P🤬LE TWOJA MATKE ? " ja p🤬le żenua z tym typem c🤬j wie kim on jest skad on sie wziol tam w ogole a mysli ze caly swiat go zna. Pewnie oprocz Polski nikt nie wie o jego istnieniu.
Pozdrawiam!
A teraz pozdrowienia po jego języku:
EEE K🤬A K🤬A JEBIE TWOJA STARA K🤬A K🤬A JA P🤬LE K🤬A TWOJA STARA
ty k🤬a baranie j🤬y on tylko pare walk stoczyl w formule mma zobacz co osiagnal w K1. Co za ciota j🤬a

A odnośnie jego elokwencji, kto z nas nie ciśnie podobnie k🤬ami w dniu codziennym ? Różnica między nim a nami jest taka, że jego jebie to czy ktoś się przyp🤬oli do tego w jaki sposób udziela wywiadów, a z nami nikt wywiadów nie robi ;D
Co do osiągnięć. Nie patrzcie na walki MMA bo tam wyników imponujących nie ma. Obczajcie co osiągnął w kick-boxingu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie