Wszyscy umrzecie.chuj mnie on obchodzi, typ wyglądający jak sado maso pokrak staje się nagle wyrocznią prawdy i estetyki. Niech spierdala głosić te swoje pierdoły kolegom od piwa. Gdyby jeszcze on czegoś uczył, a on po prostu rzuca kurwami i obraża wszystkich. Śmieszy mnie typ, bo robi z siebie wielkiego niepokonanego, mówi, że by wszystkich tych "znawców" rozpierdolił. A to kurwa zadziwiające. Sam coś tam sobie trenuję i się bawię sportem i nie jest dla mnie żadnym zaskoczeniem, że gość, dla którego jest to praca 24/7 by mi nastukał, ja mam inną pracę i tyle, ale typ tak bardzo się wkręcił w to, że jest wojownikiem, że teraz widzę ma zamiar napierdolić gości co siedzą przy komputerach, kto dalej? Bezdomni i niepełnosprawni? Kobiety w ciąży? Gość jest spalony w MMA, jest pizdą na tym poziomie i od byle kogo teraz dostanie wpierdol, to robi z siebie gwiazdę youtuba. Tyle, kurwa mojego hejtu kurwa cebulaki.
ale co ty masz do marcina
Za to wychwalanie sie czego nie ma a co ma. Chuj, pewnie kupił gdzieś wykonany dom- a nie sam zrobił- który sprzeda bo nie będzie go na niego stać i przeniesie się do jakiegoś apartamentu bo szmula mu odejdzie.
A zresztą, jak sie spina na hejterstwo to niech se założy kaganiec i przestanie szczekać - bo i tak nic to nie da. Wystarczy prosta ignorancja, ale nikt mu tego nie powiedział a szkoda.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów