najpierw ciśnie dzieciom które siedzą na kompie, a potem ciśnie z hejtami. W międzyczasie chwali się że zarobił na samochód.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Jak można sobie zrobić 'takie coś' na ryju?
Cytat:
W międzyczasie chwali się że zarobił na samochód
po twarzy widać, że na czarno na budowie
lubię tego pojeba mówi co myśli
Myślałem ze gościu jest inteligenty ale po jego wypowiedzi widzę ze ma najebane w głowie. Co on uważa ze pierwszy lepszy Kowalski przyjdzie i będzie nakurwiał takie ćwiczenia i serie jakie on wykonuje ? To chyba troszkę nie profesjonalne podejście no sorry on ma od tego ludzi od diety, treningu, układu dnia i trenuje xxx lat. I ćwiczenie jakie wydaje się jemu proste każdy ma zrobić ? To co np. ja ćwiczę coś tam sobie biorę 100 kg na klatkę piersiowa na ławce, ii mam wymagać od kolegi który wazy 50 kg mniej niż ja i nigdy nie ćwiczył żeby podniósł te 100 kg bo inaczej będzie pizda i kurwa ? Moim zdaniem on ma jakiś albo przepity albo przećpany mózg bo zachowuje się jak by był "number one" na całym świecie a w rzeczywistości jest przeciętnym fighterem. Co on sie chwali, ze ma auto, psy, dom ? hahahahaa jakiś prezesina pewnie wyciągnął go z rynsztoku postawił na ringu i pokazywał mu co robić a to ze jest niedorozwiniętym debilem to pewnie 24/7 trenował i coś tam się nauczył. A gdyby nie ingerencja osób trzecich pewnie by pod Bideronka siedział ze swoimi kolegami i zbierał na salape
Wykształcenie po sposobie wypowiedzi wygląda jak by miał nie ukończoną podstawówkę. Ziomeczek myśli, że żyje w filmie akcji w, którym jest głównym bohaterem i jest władcą świata..... Litości kolego jesteś tylko pionkiem na świecie są tysiące kilka razy lepszych od Ciebie
Wykształcenie po sposobie wypowiedzi wygląda jak by miał nie ukończoną podstawówkę. Ziomeczek myśli, że żyje w filmie akcji w, którym jest głównym bohaterem i jest władcą świata..... Litości kolego jesteś tylko pionkiem na świecie są tysiące kilka razy lepszych od Ciebie
a ja sobie tak myślę czy byście mu powiedzieli w twarz ze jest zjebam bo ma tatuaże na ryju czy coś takiego hehe
Ależ dlaczego nie ? Każdy ma swoje zdanie i ma prawo je wyrazić on np. Mówi ze jestem "starą kurwa" to ja nie moge odpowiedzieć na to ? Bo bedzie sie bił ze mną ? W walce pewnie by przegrał koleś pewnie z 15 lat się klepie ale wolał bym dostać wpierdol od takiego bałwana ale wyrazić swoje zdanie na jego temat. Bo on pewnie nawet nie wie ile to jest 2+2 ... Nawet nie pamiętał o tym gdzie był na wakacjach i o tym ze ma laske (zastanawiał sie z 10 sekund) no to sorry Nikt mi nie powie, że on jest poprawny umysłowo.
Najgorsze ze mlodziez uczy sie zachowan, wypowiedzi i podejscia do zycia od takich pseudo idealow-kretynow... szkoda slow
słaby jak żydzew. a teraz idę jebnąć piwo i podrapać się po jajach
I will wear you like a condom.
ale kozak pocisnął dzieciaki. Szacun a swoją drogą nie posłał bym swojego dzieciaka do niego na trening
Fakt , Różal jest troche zryty ale prawde powiedział na temat dzieciaków ktore nawet nie potrafia zrobic tzw " fikołka" do przodu, ale co jak co..... bogactwo wypowiedzi na poziomie pralki frani.
Napiszmy petycje by przestali go tak mocno po głowie kopać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów