18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
sebaz333 2013-08-13, 14:39 1
Ten brudas mieszka niedaleko mnie w Płocku, raz go widziałem to gapił się na mnie, myślał, że podejdę po autograf czy coś XD wieśniak jakich mało
Zgłoś
Szprotka 2013-08-13, 14:45 1
Co to za ciota?
Zgłoś
nakimesis88 2013-08-13, 14:48
Może wykażę się ignorancją, ale kto to kurwa jest?

Nie obserwuję sceny MMA na bieżąco, wymienić jestem w stanie tylko kilku fighterów, ale ten koleś to najwyraźniej jakiś samozwańczy guru opiniotwórczy, więc dziwi mnie, że nie pokazują go codziennie w mediach
Zgłoś
Umaco 2013-08-13, 14:53 3
Jeśli ktoś go obrazi, to obraża jego przeciwników i trzeba go pocisnąć, ale jeśli on pociśnie któremuś hejterowi po matce to już jest ok, przecież ona jest wszystkiemu winna.

W żadnych wypadku nie popieram siedzenia na dupie i hejtowania, ale jeśli koleś chce atakować hejterow to niech atakuje bezpośrednio osobę która w jakiś sposób go obraziła. Wyzywanie czyjejś matki jest najzwyczajniej oznaką słabości i braku argumentów.
Zgłoś
maciuch2 2013-08-13, 15:04
co on na ryju ma tam?
Zgłoś
DuckDodgers 2013-08-13, 15:21 4
Na obroży nie ma adresu żeby go odwieźć do pana?
Zgłoś
Peter-Norivotset 2013-08-13, 15:27
Co za prymityw? W mma jest zwykłą ścierą to próbuje zaistnieć. Niech spierdala ze swoimi wywodami.
Dzieciakom pewnie kutasy stają jak widzą takiego gangstera.

Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.
Zgłoś
DamianH 2013-08-13, 15:29
TRQPL napisał/a:

słaby jak żydzew. a teraz idę jebnąć piwo i podrapać się po jajach

Tym hipokryzyjnym komentarzem stawiasz go w Ekstraklasie polskich zawodników, tudzież mówców.
Zgłoś
Bobbson32 2013-08-13, 15:34
nie lubię typa wkurwia mnie jego gadana, jego stylu walki też nie lubię ale z tymi hejterami dobrze powiedział.
i huj.
Zgłoś
Pituz 2013-08-13, 15:38
Rozal zajebisty gosc, dobrze cisnie tym pedalom. Taka prawda, siedza skurwiele na pizdzie i tylko komentuje. A co do czego podbiega pierwszy lepszy wyjebie nawet liscia i splacze albo bedzie pierdolil znow glupoty. Kurwy bez szacunku, nie widze zlych rzeczy w tym co powiedzial. Moze wyglada tak a nie inaczej ale co wy kurwa z nim w zwiazek wchodzicie ze sie oto projecie??. Dobrze gada, i oby tak dalej. ROZAL!

Szoqn napisał/a:

chuj mnie on obchodzi, typ wyglądający jak sado maso pokrak staje się nagle wyrocznią prawdy i estetyki. Niech spierdala głosić te swoje pierdoły kolegom od piwa. Gdyby jeszcze on czegoś uczył, a on po prostu rzuca kurwami i obraża wszystkich. Śmieszy mnie typ, bo robi z siebie wielkiego niepokonanego, mówi, że by wszystkich tych "znawców" rozpierdolił. A to kurwa zadziwiające. Sam coś tam sobie trenuję i się bawię sportem i nie jest dla mnie żadnym zaskoczeniem, że gość, dla którego jest to praca 24/7 by mi nastukał, ja mam inną pracę i tyle, ale typ tak bardzo się wkręcił w to, że jest wojownikiem, że teraz widzę ma zamiar napierdolić gości co siedzą przy komputerach, kto dalej? Bezdomni i niepełnosprawni? Kobiety w ciąży? Gość jest spalony w MMA, jest pizdą na tym poziomie i od byle kogo teraz dostanie wpierdol, to robi z siebie gwiazdę youtuba. Tyle, kurwa mojego hejtu kurwa cebulaki.

wlasnie takich kurwa ludzi jak on wlasnie jedzie. Bo pierdolisz glupoty. On tego nie zaczal, tylko zaczeli ludzie tacy jak ty. wyglada jak wyglada, normalne lubi co lubi i chuj ci do tego. dobrze mowi, a ze ci pojechal iz zes sie splakal i piszesz pierdoly od rzeczy to smiac sie z ciebie. Spalony w mma, zobacz sobie najpierw co osiagnal wczesniej i dopiero zacznij pisac. Ciota.

sebaz333 napisał/a:

Ten brudas mieszka niedaleko mnie w Płocku, raz go widziałem to gapił się na mnie, myślał, że podejdę po autograf czy coś XD wieśniak jakich mało

hah, pewnie obsrany szedles i sie bales ze ci pierdolnie, przyznaj sie
Zgłoś
tominho 2013-08-13, 15:38 3
kurwa, rozumiem nosić jakiś naszyjnik, medalik, nieśmiertelnik i chuj wie co jeszcze, ale obroża? ja pierdole..
Zgłoś
Tafariel 2013-08-13, 15:39 1
Jakim debilem trzeba być żeby sobie tatuaż na ryju zrobić...

Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Zgłoś
machete86 2013-08-13, 16:00 1
Różal ty kondonie!

kosmetyka aut
seo
Zgłoś
Wszechwiedzący 2013-08-13, 16:00 2
Szoqn napisał/a:

chuj mnie on obchodzi, typ wyglądający jak sado maso pokrak staje się nagle wyrocznią prawdy i estetyki. Niech spierdala głosić te swoje pierdoły kolegom od piwa. Gdyby jeszcze on czegoś uczył, a on po prostu rzuca kurwami i obraża wszystkich. Śmieszy mnie typ, bo robi z siebie wielkiego niepokonanego, mówi, że by wszystkich tych "znawców" rozpierdolił. A to kurwa zadziwiające. Sam coś tam sobie trenuję i się bawię sportem i nie jest dla mnie żadnym zaskoczeniem, że gość, dla którego jest to praca 24/7 by mi nastukał, ja mam inną pracę i tyle, ale typ tak bardzo się wkręcił w to, że jest wojownikiem, że teraz widzę ma zamiar napierdolić gości co siedzą przy komputerach, kto dalej? Bezdomni i niepełnosprawni? Kobiety w ciąży? Gość jest spalony w MMA, jest pizdą na tym poziomie i od byle kogo teraz dostanie wpierdol, to robi z siebie gwiazdę youtuba. Tyle, kurwa mojego hejtu kurwa cebulaki.

Skoro gość chuj cię obchodzi to po co go oglądasz i tak obszernie komentujesz? Dla niego i tak jesteś zwykłą kurwą. Osobiście nigdy mu nie powiesz, że jest pizdą.
Zgłoś
remi1982 2013-08-13, 16:12 1
Ładną ma torebeczkę na paseczku. Tfu sorry, sakwę męską.

Dul­ce et de­corum est pro pat­ria mo­ri.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado

"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów