Nie obserwuję sceny MMA na bieżąco, wymienić jestem w stanie tylko kilku fighterów, ale ten koleś to najwyraźniej jakiś samozwańczy guru opiniotwórczy, więc dziwi mnie, że nie pokazują go codziennie w mediach
W żadnych wypadku nie popieram siedzenia na dupie i hejtowania, ale jeśli koleś chce atakować hejterow to niech atakuje bezpośrednio osobę która w jakiś sposób go obraziła. Wyzywanie czyjejś matki jest najzwyczajniej oznaką słabości i braku argumentów.
Dzieciakom pewnie kutasy stają jak widzą takiego gangstera.
chuj mnie on obchodzi, typ wyglądający jak sado maso pokrak staje się nagle wyrocznią prawdy i estetyki. Niech spierdala głosić te swoje pierdoły kolegom od piwa. Gdyby jeszcze on czegoś uczył, a on po prostu rzuca kurwami i obraża wszystkich. Śmieszy mnie typ, bo robi z siebie wielkiego niepokonanego, mówi, że by wszystkich tych "znawców" rozpierdolił. A to kurwa zadziwiające. Sam coś tam sobie trenuję i się bawię sportem i nie jest dla mnie żadnym zaskoczeniem, że gość, dla którego jest to praca 24/7 by mi nastukał, ja mam inną pracę i tyle, ale typ tak bardzo się wkręcił w to, że jest wojownikiem, że teraz widzę ma zamiar napierdolić gości co siedzą przy komputerach, kto dalej? Bezdomni i niepełnosprawni? Kobiety w ciąży? Gość jest spalony w MMA, jest pizdą na tym poziomie i od byle kogo teraz dostanie wpierdol, to robi z siebie gwiazdę youtuba. Tyle, kurwa mojego hejtu kurwa cebulaki.
wlasnie takich kurwa ludzi jak on wlasnie jedzie. Bo pierdolisz glupoty. On tego nie zaczal, tylko zaczeli ludzie tacy jak ty. wyglada jak wyglada, normalne lubi co lubi i chuj ci do tego. dobrze mowi, a ze ci pojechal iz zes sie splakal i piszesz pierdoly od rzeczy to smiac sie z ciebie. Spalony w mma, zobacz sobie najpierw co osiagnal wczesniej i dopiero zacznij pisac. Ciota.
Ten brudas mieszka niedaleko mnie w Płocku, raz go widziałem to gapił się na mnie, myślał, że podejdę po autograf czy coś XD wieśniak jakich mało
hah, pewnie obsrany szedles i sie bales ze ci pierdolnie, przyznaj sie
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.plchuj mnie on obchodzi, typ wyglądający jak sado maso pokrak staje się nagle wyrocznią prawdy i estetyki. Niech spierdala głosić te swoje pierdoły kolegom od piwa. Gdyby jeszcze on czegoś uczył, a on po prostu rzuca kurwami i obraża wszystkich. Śmieszy mnie typ, bo robi z siebie wielkiego niepokonanego, mówi, że by wszystkich tych "znawców" rozpierdolił. A to kurwa zadziwiające. Sam coś tam sobie trenuję i się bawię sportem i nie jest dla mnie żadnym zaskoczeniem, że gość, dla którego jest to praca 24/7 by mi nastukał, ja mam inną pracę i tyle, ale typ tak bardzo się wkręcił w to, że jest wojownikiem, że teraz widzę ma zamiar napierdolić gości co siedzą przy komputerach, kto dalej? Bezdomni i niepełnosprawni? Kobiety w ciąży? Gość jest spalony w MMA, jest pizdą na tym poziomie i od byle kogo teraz dostanie wpierdol, to robi z siebie gwiazdę youtuba. Tyle, kurwa mojego hejtu kurwa cebulaki.
Skoro gość chuj cię obchodzi to po co go oglądasz i tak obszernie komentujesz? Dla niego i tak jesteś zwykłą kurwą. Osobiście nigdy mu nie powiesz, że jest pizdą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów