Długawe, ale sadole powinni być usatysfakcjonowani, jest farba z nosa, szybka ,,wymiana poglądów" przy pomocy kopnięć na korpus, bicie kobiety i wiele innych .
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Popłakałem się <3 Brawa dla tych panów! Kosovo je Serbija!
Jeszcze dodam że u nas pedały mówią że ludzie chcą równości i tolerancji, na przykładzie Serbii widać że kurwa żadne społeczeństwo nie chce pedałów u siebie, więc skoro oni tacy demokratyczni, to powinni zawrzeć zwieracz i wracać do Holandii, tam już brakuje normalnych ludzi, więc można się jebać w dupe ile wlezie.
O kurwa, ale się tego nacjonalistycznego bydła na sadola zleciało
Co jak co ale te ciepłe chłopaki powinni dostać wpierdol, szkoda mi tylko kobiet bo jednak co jak co ale kobieta to kobieta i nawet jak jest less to nie powinno się jej bić bo ten co ją uderzył jest tyle samo wart co ta ciota chcąca praw i o zgrozo możliwości adopcji dzieci, jak kurwa homo chce dzieci niech sobie zrobią sami bo ja nie mam nic przeciwko nim jak będą sami płodzić dzieciaki i nie wychodzić na ulice
Jestem wzruszony, 3 strony postów i ani jednego posta broniącego pedałów
Niesamowicie mnie to wzruszyło! Niech normalność pokona nienormalność, światłość rozświetli ciemność, facet wyrucha... kobietę a nie 2 faceta.
Jednym zdaniem: niech dobro wygra ze straszliwym złem.
Niesamowicie mnie to wzruszyło! Niech normalność pokona nienormalność, światłość rozświetli ciemność, facet wyrucha... kobietę a nie 2 faceta.
Jednym zdaniem: niech dobro wygra ze straszliwym złem.
Kurwa ja rozumiem że homoseksualizm istniał od zawsze... ale kurwa od początku istnienia do 21 wieku "w dupe jebani" siedzieli kurwa w domu i tam się dymali. Teraz kurwa nagle zachciało im się całemu światu opowiadać jacy to oni są inni i fajni i chuj wie co. A kysz kurwa siedzieć w domu i się nie wychylać tam sobie pedałować. Ja np. lubię lesbijki ale kurwa tylko w łóżku ewentualnie na ekranie... A nie jak mi pizdy łażą po ulicy i pierdolą... Chuj mnie to interesuje że ktoś jest pedałem jak się z tym nie afiszuje... Czy ja chodzę po ulicy i krzyczę że jestem hetero?? NIE KURWA!
no to sie wyżaliłem:)
no to sie wyżaliłem:)
06:07 O kurwa, ziomuto z kałachem wystartował. U nas jakby jakiś policjant coś takiego zrobił to by wojna domowa wybuchła...
Czekam na paradę tych pederastów w Turcji czy innych krajach gdzie panuje niepodzielnie koran. Będzie wybuchowa parada
Libertinus: "Czekam na paradę tych pederastów w Turcji czy innych krajach gdzie panuje niepodzielnie koran. "
Z taką wiedzą o świecie to pozostaje tobie tylko bić 'odmieńców'.
Z taką wiedzą o świecie to pozostaje tobie tylko bić 'odmieńców'.
A ja się pytam gdzie jest ku_wa Adolf jak takie pedalstwo się szerzy
Też bym tak chciał skurwysynów spałować jak Ci policjanci... Tych homosiów ma się rozumieć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów