Chrup chrup
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
"rozbiegany obiadek" w połączeniu z uśmiechniętą azjatką...
Dziękuję, postoję. Nie odpalam aby się nie zrzygać.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Dziękuję, postoję. Nie odpalam aby się nie zrzygać.
TT4 napisał/a:
Velture spokojnie to jest jak z piciem. Chce się... bo nie ma nic innego a potem chce się... bo tylko to jest. Mowa oczywiście o "Żywcu"
Eeeeeee ni chuja mnie nie przekonasz abym to odpalił. Za długo siedzę na sadolu Niech to ktoś opisze najpierw to dopiero się zastanowię
Up nie jesteś modelką w Emirates... walory i smakowe to dwie różne sprawy. Wiem bo nie jestem modelką w Emirates.
W sumie mięsko z kraba jadłem, surowe prosto z kutra, ale same szczypce to były. Pycha.
Tego co ona bym nie zjadł, ale rozumiem że można lubić. Są ludzie którzy golonkę wpierdalają z tłuszczem, skórą i najlepiej jak trochę włosów jest.
Tego co ona bym nie zjadł, ale rozumiem że można lubić. Są ludzie którzy golonkę wpierdalają z tłuszczem, skórą i najlepiej jak trochę włosów jest.
Azjaci to najbardziej obleśne i obrzydliwe stworzenia na ziemi.
@janlew
ja nie rozumiem ludzi, którzy jedzą golonkę bez skóry i włosów Dobrze robioną golonkę mógłbym jest codziennie do końca życia.
ja nie rozumiem ludzi, którzy jedzą golonkę bez skóry i włosów Dobrze robioną golonkę mógłbym jest codziennie do końca życia.
Ty chyba nie słyszałeś o Francji...
Ludzki mózg mógł ewoluować i zwiększyć swoją objętość od momentu wynalezienia ognia i gotowania mięsa, gdyż ludzki organizm potrzebował ogromnych ilości energii aby strawić surowe mięso przez co mózg jako najbardziej energochłonny narząd ok 20% dziennego zapotrzebowania nie był w stanie się rozwinąć przy tak nisko kalorycznej diecie, gotowanie mięso bardzo uprościło sprawę gdyż jest to w skrócie ujmując "wstępne" trawienie. Od tamtej pory jak niewielu z was wie ludzie zaczęli rozwijać technologie. Właśnie od okresu wynalezienia ognia. Gdyby nie ogień to prawdopodobnie biegalibyśmy nago w trawie jedząc surowe żuki i obijali się dalej kamieniami krzycząc "Uhh ughh Aghhh ahh".
Te kraby wyglądają dosyć apetycznie, a poza tym ruchałbym ją.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów