📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Co oni klaskali z tego powodu?
Nie złapał, pewnie się gdzieś zapatrzył.
zbyszko1986 napisał/a:
Co oni klaskali z tego powodu?
Jedna gęba do wykarmienia mniej czyli więcej dla reszty ...
skrabex napisał/a:
Rączka chodzi jak u Hawkinga
Pokazuje żeby sobie poszli,a on do nich dojdzie.
silwerbalk napisał/a:
Jedna gęba do wykarmienia mniej czyli więcej dla reszty ...
Jeden mniej do utrzymywania rodziców,
Ehh. Znowu jakiejś normalnej rodzinie burzą dom, pod patodeweloperskie osiedla, na które Chinoli nie stać i będą świeciły pustkami i sypały się w oczach.
Tutaj mamy przykład natychmiastowej Karmy. Nie warto być pachołkiem służb, szczególnie w systemie totalitarnym. Karma mój drogi może dosięgnąć Cię natychmiastowo, bądź nawet w kolejnym życiu. Nie ma ucieczki od Karmy, suko.
Tutaj mamy przykład natychmiastowej Karmy. Nie warto być pachołkiem służb, szczególnie w systemie totalitarnym. Karma mój drogi może dosięgnąć Cię natychmiastowo, bądź nawet w kolejnym życiu. Nie ma ucieczki od Karmy, suko.
Kiedyś widziałem na mentalzero taki filmik jak przy wyburzaniu kamior zapierdolił takiej małej dziewczynce i martwy łeb pokazywali - ma ktoś jeszcze tą perełke?
heartagram napisał/a:
Kiedyś widziałem na mentalzero taki filmik jak przy wyburzaniu kamior zapierdolił takiej małej dziewczynce i martwy łeb pokazywali - ma ktoś jeszcze tą perełke?
Kto by tam trzymał martwą dziewczynkę, dawno ja zakopali:)
skrabex napisał/a:
Rączka chodzi jak u Hawkinga
andrzejrobert75 napisał/a:
Pokazuje żeby sobie poszli,a on do nich dojdzie.
a mnie się skojarzyło z siatkówką, jak któryś z pola pokazuje serwującemu jak ma zagrać
Jak mają problem z żarciem, niech wróble wytłuką.....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów