📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja tylko dodam, że taki szpagat na siłę u dziewicy może skończyć się rozerwaniem błony.
Nie robię sobie jaj ani nie żartuję w tej chwili.
Co do filmiku to na obecną chwilę nie jestem w stanie tego skomentować w taki sposób aby żaden popierdolony debil nie zarzucił mi rasizmu więc zakończę to na błonie dziewiczej.
Co do filmiku to na obecną chwilę nie jestem w stanie tego skomentować w taki sposób aby żaden popierdolony debil nie zarzucił mi rasizmu więc zakończę to na błonie dziewiczej.
po chuj się z małpiatymi kumpluje?
ThomassoBallaBalla napisał/a:
po chuj się z małpiatymi kumpluje?
bo pradziadek na plantacje kiedyś tego nazwoził
mimo wszystko trzymam kciuki że jej tej piczki nie uszkodzili szkoda by było nie być dziewicą przed ruchaniem z zaprzyjaznionym murzynem
Był to odwet wnuka prawnuka niewolnicy maltretowanej na plantacji trzciny na pra prawnuczce właściciela rzeczonej plantacji. I to rozumiem.
Ale tego co robiom te białe małolaty z kuleżankom , to już nie.
Ale tego co robiom te białe małolaty z kuleżankom , to już nie.
Robiąc pierwszy raz taki szpagat naciągnąłem sobie przyczepy mięśni uda i łydek. Rozciąganie na siłę est bardzo niebezpieczne.
Aż mnie zabolaly wszystkie ścięgna. Tak to jest jak się lata z ciapatymi murzynami, ktorzy nadają sie tylko do pracy w polu lub kopalni.
Czy wy naprawdę aż tak bardzo chcecie płacić jakieś odszkodowania dla tego ośrodka monitorowania? Swoim debilizmem tylko poprawiacie im budżet. Nauczcie się pisać z sensem bez tego dennego już pierdolenia i plantacjach czy innego typu rzeczach.
Szczególnie, że byliśmy jednym z najbardziej niewolonych narodów i akurat my, szczególnie my powinniśmy być wrażliwi na tym punkcie.
Szczególnie, że byliśmy jednym z najbardziej niewolonych narodów i akurat my, szczególnie my powinniśmy być wrażliwi na tym punkcie.
Velturek napisał/a:
Ja tylko dodam, że taki szpagat na siłę u dziewicy może skończyć się rozerwaniem błony.
Ona ma już 13 lat, jakiej błony?
Przecież to naukowo udowodnione, że murzyni mają IQ nie wiele większe od małpy. Wystarczy spojrzeć jak oni żyją na kontynencie gdzie są największe złoża naturalne i najlepsza ziemia na świecie. Czarni wypierdalać do Afryki
hehe teraz odwróćmy sytuację.. biali pomogli tak czarnej nastolatce.. matkoooooo jaka awantura by była na cały świat a w usa to chyba by były zamieszki.
ja poproszę linka to tych "naukowych" badań bo nie przypominam sobie takowych, chyba, że za czasów III Rzeszy.
Idź być debilem gdzie indziej.
Wyobraź sobie, że w Afryce też mają naukowców itd, tam za zły stan rzeczy odpowiadają skurwiali politycy, którzy trzymają całe kraje pod butem militarnym i pławią się w bogactwie kiedy obywatele zdychają z głodu.
U nas nie ma patusów i plebsu? Zobacz co pisiory robią. Jakby zrealizowali swoje plany to byś miał tu też niezłą dyktaturę.
Erich_Priebe napisał/a:
Przecież to naukowo udowodnione, że murzyni mają IQ nie wiele większe od małpy. Wystarczy spojrzeć jak oni żyją na kontynencie gdzie są największe złoża naturalne i najlepsza ziemia na świecie. Czarni wypierdalać do Afryki
ja poproszę linka to tych "naukowych" badań bo nie przypominam sobie takowych, chyba, że za czasów III Rzeszy.
Idź być debilem gdzie indziej.
Wyobraź sobie, że w Afryce też mają naukowców itd, tam za zły stan rzeczy odpowiadają skurwiali politycy, którzy trzymają całe kraje pod butem militarnym i pławią się w bogactwie kiedy obywatele zdychają z głodu.
U nas nie ma patusów i plebsu? Zobacz co pisiory robią. Jakby zrealizowali swoje plany to byś miał tu też niezłą dyktaturę.
Kiedyś też naoglądałem się wandama żonklota
nie polecam tej metody wszystko pękło łurwało
nie polecam tej metody wszystko pękło łurwało
Sprawdziłem sprawę. Koleś był trenerem drużyny cheerleaderek i zaraz po opublikowaniu nagrania został zwolniony. Oczywiście zaraz zrobiło się larum, trener wystąpił przed kamerą i uronił parę krokodylich łez, jak mu przykro, zebrał też kółko wzajemnej adoracji (co ciekawe, w 90 % o wiadomym kolorze skóry) które zaświadczyło, że ''he dindu nuffin, he a good boi''. Na filmiku tak naprawdę on nikomu nie robi krzywdy, a tej dziewczyny wcale to nie boli i prosi, żeby ją tak trzymać przez 15 sekund. Serio.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów