And the Oscar goes to... jail
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Chuja. W angielskim nie daje się przedimków przed imionami. Wiem, że to gra słów, ale chujowa.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Jak już masz sypać takimi sucharami to chociaż robiłbyś to poprawnie.
"And the Oscar goes to... prison" - taka jest oryginalna wersja.
@Chleb razowy
Aleś kurwa poprawił Lepiej się nie udzielaj.
"And the Oscar goes to... prison" - taka jest oryginalna wersja.
@Chleb razowy
Aleś kurwa poprawił Lepiej się nie udzielaj.
Może chodzi o to, że nagroda Oscar trafia do więzienia, bo jakiś znany reżyser tam trafił :o
@Bongwoman
alez oczywiscie, ze w tym przypadku przedimek jest jak najbardziej na miejscu. Chodzi o nagrode Oscara. Konkretna.
alez oczywiscie, ze w tym przypadku przedimek jest jak najbardziej na miejscu. Chodzi o nagrode Oscara. Konkretna.
Ukazało się to dzisiaj na 9gagu, gdzie jest od chuja anglojęzycznych osób i żadna z nich nie miała takiego wydumanego problemu. Ale Bongman wie lepiej.
Damian bedzie mial warna sialalalaal
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
:* pokaz klase i uzyj ciekawszych slow
Po prostu pójdzie do więzienia. Przynajmniej tam czarni nie owijają w bawełnę
WinterWolf napisał/a:
:* pokaz klase i uzyj ciekawszych slow
Nie pokaże klasy.Napisze po prostu - wal sie ,mam cie w dupie Dobranoc ide dalej pić wóde Tyle A jak Cie uraziłem to nieszczerze przepraszam
BongMan napisał/a:
Chuja. W angielskim nie daje się przedimków przed imionami. Wiem, że to gra słów, ale chujowa.
To nie koncert życzeń.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów