długa kolejka ludzi po darmowy liść
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No to juz wiemy co chińczykom sprawia radosc
@Up
Tego dziadostwa jest tam tak dużo, że kogo obchodzi czy Japończycy czy Chińczycy...
PS. To napewno chińczycy, bo mają o 2 stopnie bardziej skosne oczy
Tego dziadostwa jest tam tak dużo, że kogo obchodzi czy Japończycy czy Chińczycy...
PS. To napewno chińczycy, bo mają o 2 stopnie bardziej skosne oczy
azaliz wielkim zaszczytem stanie sie na ziemi twojej w morde z plaska dostac od czlowieka ktorego zuchwa wystawac bedzie nie lada.
W sumie od niektórych ludzi bym się nie obraził dostać liścia
dlaczego tam niema tuska w kolejce?
Ten klepacz to podobny troche do tej duzej bakterii z Było Sobie życie-pamieta to jeszcze ktos?
loio napisał/a:
azaliz wielkim zaszczytem stanie sie na ziemi twojej w morde z plaska dostac od czlowieka ktorego zuchwa wystawac bedzie nie lada.
No Ciebie to już do reszty pojebało....niewiem czy nie bardziej niż tych chinoskośnojapońców...
W Japonii powstaje ponad 80% światowych dziwactw... A mimo to zawsze mnie czymś zaskoczą
Ten co rozdaje liście na starość zostanie Gmochem, ma wszelkie predyspozycje, zwłaszcza w kwestii szczęki
kurwa tak sie podjarałem że chyba żonie liścia sprzedam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów