📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
@Up
Tego dziadostwa jest tam tak dużo, że kogo obchodzi czy Japończycy czy Chińczycy...
PS. To napewno chińczycy, bo mają o 2 stopnie bardziej skosne oczy
Tego dziadostwa jest tam tak dużo, że kogo obchodzi czy Japończycy czy Chińczycy...
PS. To napewno chińczycy, bo mają o 2 stopnie bardziej skosne oczy
loio napisał/a:
azaliz wielkim zaszczytem stanie sie na ziemi twojej w morde z plaska dostac od czlowieka ktorego zuchwa wystawac bedzie nie lada.
No Ciebie to już do reszty pojebało....niewiem czy nie bardziej niż tych chinoskośnojapońców...
W Japonii powstaje ponad 80% światowych dziwactw... A mimo to zawsze mnie czymś zaskoczą
Ten co rozdaje liście na starość zostanie Gmochem, ma wszelkie predyspozycje, zwłaszcza w kwestii szczęki
kurwa tak sie podjarałem że chyba żonie liścia sprzedam
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów