Ciekawe efekty 130,000 FPS
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
up
nie dostaniesz piw
nie dostaniesz piw
jakaś odskocznia od srających na siebie pożeraczy ryżu
Hipokryci, wszędzie hipokryci :/.
Na pewno większość wie o co chodzi, ale dla niezorientowanych, są to tzw. krople księcia Ruperta, gdzie po szybkim ochłodzeniu płynnego szkła w wodzie, powstają te "plemniczki". Po uszkodzeniu ogonka, cała kropla eksploduje jak na filmiku. Nie można uszkodzić łepka tej kropli bo jest bardzo wytrzymała, co zresztą również widać na filmiku.
P.S. do napinaczy - ekspertem nie jestem ani nawet nie próbuję zgrywać, po prostu napisałem to co wiedziałem, jeśli ktoś tego wcześniej nie widział.
P.S. do napinaczy - ekspertem nie jestem ani nawet nie próbuję zgrywać, po prostu napisałem to co wiedziałem, jeśli ktoś tego wcześniej nie widział.
kobziarz napisał/a:
aby subów więcej dostać.
Hipokryci, wszędzie hipokryci :/.
Polowanie na piwa czas zacząć.
Fizyka jest zajebista
~okar19, nie każdy jest Tobą, by każde znalezione w necie gówno (czasem jakiś dobry materiał) wrzucać na Sadistica dla wirtualnych piw. Tym tekstem tylko mnie utwierdziłeś w przekonaniu po co tutaj wrzucasz te śmieci.
- Yoda
co z tego ze 130 000 fps
Ale skąd Ci się to wzięło? W temacie jest napisane 130FPS
okar19 napisał/a:
Ciekawe efekty 130,000 FPS
130,000 = 130,0000000000000000000000000 = 130
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów