📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Myślę, że można zaliczyć to jako gol
Co oni mają z tym podwijaniem nogawek w krótkich gaciach? Wygląda jakby pieluchę miał na sobie. Imponuje im stylówa lat 70-80 XX wieku kiedy spodenki piłkarskie były krótsze niż dzisiejsze bokserki, czy jak?
Zuku1916 napisał/a:
Co oni mają z tym podwijaniem nogawek w krótkich gaciach? Wygląda jakby pieluchę miał na sobie. Imponuje im stylówa lat 70-80 XX wieku kiedy spodenki piłkarskie były krótsze niż dzisiejsze bokserki, czy jak?
To że ty nosisz stringi to inni też mają nosić ?
Trening w masce i z tego co widzę nie byle szmatce, to musi być zajebiście niezdrowe dla organizmu.
To maseczka do treningu, ma zdanie ograniczyć pobór tlenu z powietrza żeby kształtować wydolność
mesjans napisał/a:
Trening w masce i z tego co widzę nie byle szmatce, to musi być zajebiście niezdrowe dla organizmu.
Widać że specjalista xD nawet nie wie że to maska treningowa... Idź bo grzebicy płuc dostaniesz
Za dziecka graliśmy na takie przesuwane, tylko żelazne nie aluminiowe. Kolega jak przewracaliśmy (łatwiej było na leżąco przesuwać) nie zdążył uciec i w pierwszy dzień wakacji połamało mu nogę. Na pierwszego września mu zdjęli gips. Życie bywa kurewskie.
Raider napisał/a:
To że ty nosisz stringi to inni też mają nosić ?
Twoja matka ich nie nosiła kiedy ją wyjebałem pierdolony bękarcie :333
Zuku1916 napisał/a:
Twoja matka ich nie nosiła kiedy ją wyjebałem pierdolony bękarcie :333
od mojej matki to ty się odpierdol cwelu pierdolony przez swojego ojca
Coś mi to przypomina
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów