📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Widzicie panowie, dziewucha ma większe jajca od was i pusty czerep.
Kretyn zostawił dowód , dwa magazynki. Ogólnie świat jest pojebany. PS co musieli odjebać by tak zginąć.
Wielka draka w chińskiej dzielnicy. Pewnie mu poroże robiła z tym już denatem i się wkurwił.
Marek_0485_pol napisał/a:
Kretyn zostawił dowód , dwa magazynki.
Na pewno ma to jakieś znaczenie w obliczu faktu, że obejrzałeś to nagranie...
Obstawiam że to wina kobiety, wybrała sobie łobuza a potem chciała odejść, a od łobuza zabawki nie odchodzą
Asuritta napisał/a:
Obstawiam że to wina kobiety, wybrała sobie łobuza a potem chciała odejść, a od łobuza zabawki nie odchodzą
Czlowieku, to wina bialych suprematystow!
Kurwa wróciłem na sadola po kilku latach i widząc te materiały z poczekalni strach wchodzić na Harda. !
johny2015 napisał/a:
Współczuję tym w rogu przy oknie... ciepło na pewno już mieli.
Ci przy Oknie:
- ty widziałes?
- rozwalił gościa...
- Teraz jeszcze Babkę..
- patrz ma drugi magazynek...
- To co robimy???
- Jak to co kończymy kluseczki i sie nie wpierdalamy....
Kretyn zostawił dowód , dwa magazynki. Ogólnie świat jest pojebany. PS co musieli odjebać by tak zginąć.
Możliwości są dwie:
1. Jeden Pan drugiemu Panu wyruchał babe
2. Jeden Pan drugiemu Panu wyruchał dupe na pieniądze
Innej możliwości nie ma.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów