Kierownik chyba nawet się nie zorientował i pojechał dalej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Chuj Uralem 255 to nawet nie poczuł że w coś wjeżdza .... możliwe że nawet ich nie widział bo jest dość wysoko kabina i silnik z przodu .... a w wogule to napijesz się naćpasz a wypadek i tak się zdaży
Pewnie hamulce skończyły się rok temu. Nie zrobiono ich bo kierownik zakładu kupił sobie za to zegarek i dobry koniak.
"Kierownik chyba nawet się nie zorientował i pojechał dalej."
Tam nikt się nie zorientował i wszyscy pojechali/poszli dalej
Tam nikt się nie zorientował i wszyscy pojechali/poszli dalej
Jak myślicie leży tam jeszcze?
Głowa odpadła ale buty zostały. Wniosek Rozchodzi to
To, że pijany sołdat kogoś rozjechał, to mnie już nie dziwi. Ale to, że nikogo wokół to w ogóle nie zainteresowało, jednak nieco mnie zaskoczyło.
Lok napisał/a:
Czyżby tam odpadła głowa?
JanJankowski napisał/a:
Głowa odpadła
Torebka to jest.
To, że pijany sołdat kogoś rozjechał, to mnie już nie dziwi. Ale to, że nikogo wokół to w ogóle nie zainteresowało, jednak nieco mnie zaskoczyło.
a ci ludzie teraz są w polsce i się po pijaku rozbijają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów