📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wsiem priwiet z wami Artur - wyklepałby
No jak kupował, to żadna z ćwiartek nie była bita. Tak zapewniał handlarza saszę turas, od którego brał auto.
bombardiero napisał/a:
Wsiem priwiet z wami Artur - wyklepałby
Wyklepałby... taaa... już raz było spawane i spawy puściły jak widać
nie wiem jak teraz, ale kiedys do ruskich wozili samochody z europy pociete na kawalki, zeby nie placic cla czy czegos tam i na miejscu je spowrotem lepili
Gdzieś czytałem, że spawy mocniejsze, bo materiał grubszy. Chyba na forum Januszy blacharzy...
saves napisał/a:
Gdzieś czytałem, że spawy mocniejsze, bo materiał grubszy. Chyba na forum Januszy blacharzy...
Może być mocniejszy ale na niektóre rodzaje obciążeń, jest różnica między dociśnięciem czegoś, pierdolnięciem czegoś młotkiem z za głowy i skręceniem czegoś na pałę.
Do Janusza do warsztatu. Zespawajo i do komisu do Andrzeja. Napiszo tylko że niemiec płakał jak sprzedawał i karzdy weźmie.
Oni te ćwiartki to tam jeszcze spawają, czy już montują tylko na rzepy?
Zabawnie wyglądało jak na sam koniec ktoś wypadł z tego złomu
Swoją drogą, może właśnie uratowali sobie życie - ten złom przy zderzeniu czołowym (nawet przy "przeżywalnej" prędkości) byłby ich trumną, więc w sumie dobrze dla nich się skończyło.
Swoją drogą, może właśnie uratowali sobie życie - ten złom przy zderzeniu czołowym (nawet przy "przeżywalnej" prędkości) byłby ich trumną, więc w sumie dobrze dla nich się skończyło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów