Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chujowe argumenty pokroju Adolfa H. Wszystko co inne - be. A co do tego, że tylko geje się z tym afiszują - kurwa, znasz chociaż jednego poza Biedroniem z telewizji? Że niby hetero faceci nie szczycą się kogo to nie zaliczyli? Orientacja nie gra tu roli, bo wszędzie znajdą się debile.
Co Ty Biedroń pierdolisz?
Widać, że państwu podoba się wymuszanie tolerancji syfu na obywatelach, dobrze wiedzą, że jedni będą za, drudzy przeciw. Kolejny, łatwy przykład podzielenia społeczeństwa. Przy okazji zanika ważne pojęcie - braterstwo, bo jak dwóch kumpli "zrobi sobie misia", albo jeden sprzeda drugiemu klapsa, to zaraz jest uważany w oczach otoczenia za jakiegoś pierdolonego pedała.
Po pierwsze... co kogo obchodzi kto z kim śpi? raczej nie powinno.. osobiście geje mi nie przeszkadzają o ile się z tym nie afiszują tzn. nie chodzą za rączke w miejscach publicznych i się nie całują też przy ludziach... jeżeli chodzi o pedałów a raczej "normalnych" chłopaków którzy ubierają się pedalsko nie trawie.. i to ich trzeba tępić..
A ta kurwa pewnie nie raz brała po same kule z połykiem i później dawała dziecku całuski a tu sie boi ręki podać co za arogancka dziwka.. damulka kurwa...
Jednak za wychowanie dzieci niech sie nie biorą bo potem wychodzi takie cholera wie co... niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Lesbijki-adoptowaly-chlopca-teraz-z...
ale nie w sensie doslownym tylko tak jak na przyklad jebac slask wroclaw
Wpadacie w sidła gejów - to oni sami postawili tezę pedał != gej przez co wy dajecie przyzwolenie społeczne do jebania się dwóch spoconych facetów w kakao bo nie paraduja z tym na ulicach. O to im właśnie chodzi, żeby ludzie traktowali gejów normalnie. Jak nie będziecie tego tępić a tylko potwarzać ich hasła "gej!=pedał" to za dwadzieścia lat życzę wam gangbangu przez kilku żądnych waszej dupy murzynów w polsce biedronia (tak, polska w tym przypadku specjalnie z małej).
Kurwa, do czego to doszło... Żeby facet faceta w dupę...
@Down - uderz w stół a nożyce się odezwą Homoś to homoś. Czy to gej czy to pedał liżą sobie rowy i pakują w dupę kutasy. I TACY LUDZIE CHCĄ MIEĆ PRAWO DO WYCHOWYWANIA DZIECI?
No kurwa...
A jak żonka mężowi wyliże rowa, albo pobawią się w anal to im się zabiera prawo do wychowywania? Tak pytam
Jeżeli nie widzisz różnicy między zdrowym związkiem a jebaniem się w dupę przez spoconych pedałów to współczuję. Dodatkowo to lizanie rowów - robisz to swojej lasce? Kurwa chłopie, musiałeś mieć trudne dzieciństwo.
Czy żonka jest facetem? Tak pytam
Jeżeli nie widzisz różnicy między zdrowym związkiem a jebaniem się w dupę przez spoconych pedałów to współczuję. Dodatkowo to lizanie rowów - robisz to swojej lasce? Kurwa chłopie, musiałeś mieć trudne dzieciństwo.
Raczej nie myślę o spoconych pedałach, w przeciwieństwie do tych którzy napędzają te tematy. Dzięki hejtom na zwykłych gejów tylko się to wszystko rozkręca. Gdyby nie a) Ci którzy tak bardzo nienawidzą, jak to ich nawet nie dotyczy, nie byłoby b) tych którzy tak bardzo chcą pokazać jakimi są "odmiennymi" i w końcu c) nie było by problemu
Co do pytania - tak.
Raczej nie miałem trudnego dzieciństwa, szczerze mówiąc nie wiem jakie widzisz aspekty dzieciństwa zbliżone do "lizania rowa", ale to nie moja sprawa. Całe ciało kobiety jest cudowne, wystarczy że się myje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów