📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Hehehehe, ach te żarty o studiach.
Tak naprawdę jak nie jesteś pizdą życiową to i po takiej socjologii możesz się ustawić, ba nawet po zawodówce możesz zrobić karierę. Osoby, które myślą, że same studia bez niczego im zagwarantują byt i cieplutkie życie z dwójeczką dzieci i średnią żonką, rozczarują się za parę lat.
Tak naprawdę jak nie jesteś pizdą życiową to i po takiej socjologii możesz się ustawić, ba nawet po zawodówce możesz zrobić karierę. Osoby, które myślą, że same studia bez niczego im zagwarantują byt i cieplutkie życie z dwójeczką dzieci i średnią żonką, rozczarują się za parę lat.
Studiowałem socjologię przez rok, ale stwierdziłem że to strata czasu i pieniędzy, więc wziąłem się za robotę, na studia pójde po 40 i będę ruchał małolaty.
Gordon, tak mniej więcej przebiega Twoja rozmowa kwalifikacyjna?
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Cytat:
Osoby, które myślą, że same studia bez niczego im zagwarantują byt i cieplutkie życie z dwójeczką dzieci i średnią żonką, rozczarują się za parę lat.
Zgadza się, ale jeśli ktoś przebrnie, nic nie robiąc, przez jakieś studia techniczne to będzie w lepszej sytuacji niż ten który przebrnie przez socjologie nie wykraczając poza zakres studiów.
A jak ktoś ma jakiś talent, jest zdolny lub ma smykałkę do interesu to mu ogólniak czy zawodówka wystarczy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów