📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
no tak a ja jutro mam rozmowe z moja szefowa hmm niedobrze wlasnie sobie przypomnialem ze musze wypelnic jakis swistek z moim zapatrzeniem na wlasna 'produktywnosc' jak ja ich kurwa nienawidze
BueR_MadasS napisał/a:
no tak a ja jutro mam rozmowe z moja szefowa hmm niedobrze wlasnie sobie przypomnialem ze musze wypelnic jakis swistek z moim zapatrzeniem na wlasna 'produktywnosc' jak ja ich kurwa nienawidze
ha znam ten bol i pozniej tysiac pytan do - beda porownywac Twoja ocene do swojej
no tak a pozniej (tak za 2-3 miesiace) kolejna rozmowa gdzie bedzie maglowany temat poprawiania swoich slabych punktow (a bardziej dlaczego do niego nie doszlo) bosze niech mnie oni w koncu z tego kolchozu zwolnia bo mi resztki zdrowego rozsadku samemu nie pozwalaja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów