📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
So sad story.
Kiedy babka uspokajała psa to gość się wydarł i pies ruszył w obronie
Widział psa w drzwiach, nie mógł znów naszykować spray tylko wolał wyciągnąc pistolet ? Dla mnie to ten pies chciał raczej odstrzelić tego psa bo pewnie go wkurwiał
To już wszyscy wiemy jak ze szczekającego psa zrobić kwiczącą świnię
Idealny przykład na to, co się dzieje gdy właściciel boi się swojego "pupilka".
baby wina standardowo, powinna kundla od razu na smycz wsiąść żeby nie ujebał policjanta a zamiast to zrobić to dyskutuje a policjant pewnie stwierdził że ni huja nie będzie ryzykował ugryzieniem bp np. wieczorem ma w planie coś podupczyć a nie siedzieć ze szfami i opuchniętą nogą a pies i tak by został zastrzelony.... dobrze zrobił
dawac wiiiinnnccceeeejjj browarow !!!!!!!!!
dobrze odjebał bydle popierdolone głupie biegające
Ten moment gdy pies leży we własnej kałuży krwi, a baba pyta czy pistolet jest prawdziwy
wg mnie policjant debil , po co się wychylał, skoro pies został względnie uspokojony, grzecznie by poprosił żeby go zamknęła albo założyła kaganiec ale nie, lepiej przykozaczyć i strzelać do psa. Pitbulle do odstrzału, ale w tej sytuacji policjant chciał sobie postrzelać i tyle.
prawidlowo. piwko dla gliniarza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów