Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zwykłe smuty o życiu i śmierci.Teraz każdy sobie dopisze kogo to tyczyła ta historia.Równie dobrze może to być historia córki i dzwoniła do taty, że stoi przed nowo otwartym Lidlu gdzieś w wypizdowie.I zaraz go otwierają
jakby była promocja na karpia to mogło się dla niej skończyć równie źle
Jakaś wojskowa żydówka ginie, zapewne podczas mordowania rodzin na bliskim wschodzie, w imię walki o ropę i bezpieczeństwo Izraela. Wyjebane. Można scrollować dalej.
1) nie wiem jakim Ty sposobem ustaliłeś jej religię
2) "zapewne podczas mordowania rodzin" wydaje mi się, że akurat nie morduje (w tej chwili )
3) są inne obszary niż bliski wschód, zobacz Jugosławię, jakby tam nikt wojska NATO nie wysłał to chyba by do dziś wioski palili. Jakby się zdarzyło, że Putin zapragnie kraju nad Wisłą to też (chyba) zachód przyśle tu wojsko, wtedy córka nie zginie za ropę tylko za polskie rodziny (a przynajmniej tak jej powiedzą).
Hej, przecież to 'janlew'
Dzień bez pisania o żydach jest dla niego dniem straconym. Zapomniałeś?
Pokazuje mi że to Birmański.Nie wiem,nie znam się.
jakby była promocja na karpia to mogło się dla niej skończyć równie źle
1) nie wiem jakim Ty sposobem ustaliłeś jej religię
2) "zapewne podczas mordowania rodzin" wydaje mi się, że akurat nie morduje (w tej chwili )
3) są inne obszary niż bliski wschód, zobacz Jugosławię, jakby tam nikt wojska NATO nie wysłał to chyba by do dziś wioski palili. Jakby się zdarzyło, że Putin zapragnie kraju nad Wisłą to też (chyba) zachód przyśle tu wojsko, wtedy córka nie zginie za ropę tylko za polskie rodziny (a przynajmniej tak jej powiedzą).
Z wielkim żalem ale janlew ma rację co do pochodzenia. Według mnie jest to jarmuła.
Nie po polsku?! Szykuj się na wysuszenie! Nie będziesz tu leniów i nieuków wkurwiał!
Nie każdy czuje potrzebę uczenia się języka który jest praktyczny w 40% dopiero w drugim kraju po sąsiedzku. A w 100% dopiero w trzecim. Wiele osób żyje całe życie w Polsce, co najwyżej jakieś wczasy. Jeżeli człowiek ma się uczyć praktycznego komunikowania się to uświadomię ciebie że po Hiszpańsku mówi więcej ludzi na świecie niż po angielsku, nie mówiąc już o mandaryńskim. Nie wszyscy są z wylewu Gimbusu a w szkole mieli co najwyżej rosyjski. Który musieli znać swego czasu lepiej niż Ty znasz pewnie angielski.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów