Kiedy mówisz do Boga, modlisz się. Kiedy Bóg mówi do ciebie, cierpisz na schizofrenię.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jezus miał przejebane, jego stara to dziewica oO
Kiedy mówisz do Boga, masz urojenia.Kiedy Bóg mówi do ciebie, cierpisz na schizofrenię.
a powinniśmy?
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Sip sippin' on Orphan Tears.
"If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic."
Doris Egan
Doris Egan
"Jeżeli czytasz sadistica jesteś normalny, jeżeli nie wiesz co to sadistic jesteś pojeb*ny"
~Użytkownik
~Użytkownik
W codziennym życiu, podczas rozmowy też wstawiasz gwiazdki w przekleństwa? Albo używasz, albo nie.
Co to kurwa za maniera? Gdyby komuś to przeszkadzało, to by Ci napisał, do chuja ciężkiego.
Imazuma napisał/a:
Powinno być:
Kiedy mówisz do Boga, masz urojenia.Kiedy Bóg mówi do ciebie, cierpisz na schizofrenię.
W sumie jeden chuj, bo urojenia są jednym z objawów schizofrenii.
dlaczego "boga" z dużej?
Kiedy mówisz "Black Power", jesteś bojownikiem o równość. Kiedy mówisz "White Power", jesteś rasistą.
Lashlo napisał/a:
W codziennym życiu, podczas rozmowy też wstawiasz gwiazdki w przekleństwa? Albo używasz, albo nie.
Co to kurwa za maniera? Gdyby komuś to przeszkadzało, to by Ci napisał, do chuja ciężkiego.
Nie, nie wstawiam pier*olonych gwiazdek ale staram się nie przeklinać. A "ocenzurowałem" to ponieważ ku*wa na ten serwis wchodzą dzieci i nie chcę aby się ku*wa uczyły przeklinać do ku*wy nędzy.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów