Nie wiesz co zrobić ze swoim życiem? Nie masz sumienia? Nie posiadasz kręgosłupa moralnego? Gardzisz plebsem? Lubisz łatwy pieniądz? Nie martwisz się, że się ośmieszysz? Zostań politykiem! Interes życia.
fafdsfdsfwystarczyło by zlikwidować leki refundowane i było by po problemie. I nie było by takiej idiotki bo i po co i nie było by korupcji firm farmaceutycznych by "ich leki kupować" wolny rynek by wszystko rozwiązał. Tylko ja mogę mówić a i tak miliony idiotów socjalistów nie wie o co chodzi.
Szczekasz bo jesteś młody i głupi. Myślisz, że wszystkie choroby na które zachorujesz da się wyleczyć gripexem, który produkuje się w takich ilościach jak chipsy. Niestety i na szczęście nie wszystkie choroby są tak powszechne jak katar i dlatego leki na nie produkuje się w małych ilościach nieopłacalnych i gdyby nie państwo to ludzie płaciliby horrendalne sumy za swoje leczenie, a najczęściej umieraliby bo np. nie mieliby 100 tysięcy żeby zapłacić za chemioterapię. Ale ty jako kapitalista zakładasz, że dożyjesz 100 lat w świetnej formie chorując raz na rok na grypę, po czym przekręcisz się niespodziewanie we śnie. Good luck
I wszystko jasne
Anything Jesus does, I can do better...jeżeli obrażasz ludzi którzy głosowali na PO, jedziesz po obecnym rządzie, życzysz szubienicy tuskowi itd a jesteś zapalonym PISowcem- nie odzywaj się i nie dotykaj klawiatury. Nie ma nic gorszego niż pokłócenie się teamu w trudnej sytuacji.
Człowiek na filmie powiedział, że jeśli to wideo ukaże się w Internecie, to znaczy, że zbiry działające na zlecenie rządu dopadły go, a on jest już trupem. Jaką popełnił zbrodnię? Chciał tylko wolności. - David BaldacciP.S.- Ale ładna jest, trzeba będzie na PO zagłosować, bo ja mam się dobrze - rodzice dawno się ustawili na przekrętach i mają znajomości, a mi też dobrą posadę załatwili no i kupują wszystko co zechcę. Fajne się żyje, a inni niech zdychają z głodu - co mnie to? Dobra muszę kończyć, bo jest jeszcze tyle filmików do obejrzenia, w których można wyśmiać biednych, chorych i ogólnie gorszych.
jeżeli obrażasz ludzi którzy głosowali na PO, jedziesz po obecnym rządzie, życzysz szubienicy tuskowi itd a jesteś zapalonym PISowcem- nie odzywaj się i nie dotykaj klawiatury. Nie ma nic gorszego niż pokłócenie się teamu w trudnej sytuacji.
Tak jest, teraz stado lemingów odbije kraj od Donalda, którego sami wybrali A teraz apel: jeżeli głosowałeś na PO, a teraz pokrzykujesz, że trzeba obalić rząd to zamknij się i słuchaj się tych którzy od 2005 wiedzieli, że kaszub może nas tylko wyruchać
fajnych mamy ministrów ostatnimi czasy. gdyby ktoś w taki sposób uświadomił mnie co do moich niekompetencji, ze wstydu rzuciłbym ta pracę żeby nigdy więcej nie było tak żenującej sytuacji. za co te chuje biorą pieniądze. gdyby ludzie z ich wiedzą i pojęciem na dany temat zaczęli np. budować mosty, to kurwa nikt nigdy by po nich nie przejechał, więc jak tu ma być dobrze?
tak jak już parę razy ktoś zadał pytanie pod filmikami ukazującymi niekompetencję ludzi na wysokich państwowych stanowiskach w Rzeczypospolitej: ZA CO TE KURWY BIORĄ MOJE PIENIĄDZE??
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów