Tak wiem że to sadistic a nagranie ma 10 minut, ale i tak polecam odsłuchać. Za trudne pytania dla Pani rzecznik. Ładna buzia to nie wszystko. Nawet kłamać nie umie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
pierdole nie oglądam nie mam nerwów na tą suke ale daje piwo za wstawke
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
Tak jest, teraz stado lemingów odbije kraj od Donalda, którego sami wybrali A teraz apel: jeżeli głosowałeś na PO, a teraz pokrzykujesz, że trzeba obalić rząd to zamknij się i słuchaj się tych którzy od 2005 wiedzieli, że kaszub może nas tylko wyruchać
1. Nie pokrzykuje.
2. Zamknij mordę leszczu, widzę że lubisz ludzi krytykować po swoim poście (teraz pokrzykuję )
3. Obalić to ty się kurwa możesz.
4. Nawet nie wiesz jaką mi radość sprawiasz że się tak wkurwiasz na coś na co nie masz wpływu cymbale:]
cossac napisał/a:
1. Nie pokrzykuje.
No co Ty?!
cossac napisał/a:
2. Zamknij mordę leszczu, widzę że lubisz ludzi krytykować po swoim poście (teraz pokrzykuję )
po czyim w końcu? bo pogubiłem sie trochę
cossac napisał/a:
3. Obalić to ty się k***a możesz.
auć, auć ale mi pocisnąłeś
cossac napisał/a:
4. Nawet nie wiesz jaką mi radość sprawiasz że się tak wk***iasz na coś na co nie masz wpływu cymbale:]
Nie rozmawiasz ze swoim ojce, chłopcze.
Ała, ała... nie ripostuj mnie tak więcej. Jesteś kolesiem który wbija i polemizuje w każdej sytuacji. Nie dziwię się że szukasz znajomych w sieci. A teraz skup się bo jeszcze tyyyyyyle do skomentowania i obrzucania błotem.
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
auć, auć ale mi pocisnąłeś
cossac napisał/a:
Ała, ała... nie ripostuj mnie tak więcej.
Dziewczynki z PO zrobiły doniemu loda, to ten w ramach wdzięczności powrzucał je na stanowiska. A teraz mamy na wszystkich stanowiskach głąbów. Siedzi taka w ministerstwie a nawet nie wie co się tam kurwa dzieje nie potrafi udzielić odpowiedzi na pytania, na które powinna odpowiadać bez zająknięcia w końcu płacą jej za to, no ale ją to nie obchodzi w czasie kryzysu jak jej posada będzie zagrożona pójdzie zrobi doniemu kolejnego lodzika i wróci na stanowisko. Jeszcze większa porażka z niej niż z Muchy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów