Tak wiem że to sadistic a nagranie ma 10 minut, ale i tak polecam odsłuchać. Za trudne pytania dla Pani rzecznik. Ładna buzia to nie wszystko. Nawet kłamać nie umie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
fajnych mamy ministrów ostatnimi czasy. gdyby ktoś w taki sposób uświadomił mnie co do moich niekompetencji, ze wstydu rzuciłbym ta pracę żeby nigdy więcej nie było tak żenującej sytuacji. za co te chuje biorą pieniądze. gdyby ludzie z ich wiedzą i pojęciem na dany temat zaczęli np. budować mosty, to kurwa nikt nigdy by po nich nie przejechał, więc jak tu ma być dobrze?
Co ciekawe, czasami w radiu/tv można usłyszeć o tym że jakiś minister czy inny podobny w innym kraju zrobił jakiś przekręt po czym podał się do dymisji... ale nieeeee, nie u nas, u nas się trzyma koryta zębami, nogami, rękami... kuzwa włosy na nawet przywiąże aby tylko nie ruszyć...
taki kawał mi się przypomina,
- Wiesiek?
- hm?
- Ty teraz będziesz ministrem infrastruktury
- Ale przecież ja się na tym nie znam!
- No i dobrze. Nikt nie powie że dostałeś prace po znajomości...
taki kawał mi się przypomina,
- Wiesiek?
- hm?
- Ty teraz będziesz ministrem infrastruktury
- Ale przecież ja się na tym nie znam!
- No i dobrze. Nikt nie powie że dostałeś prace po znajomości...
Odi profanum vulgus et arceo
wystarczyło by zlikwidować leki refundowane i było by po problemie. I nie było by takiej idiotki bo i po co i nie było by korupcji firm farmaceutycznych by "ich leki kupować" wolny rynek by wszystko rozwiązał. Tylko ja mogę mówić a i tak miliony idiotów socjalistów nie wie o co chodzi.
Widać, że musiała dać dupy za posadę. Rzecznik prasowy a wysłowić się nie umie...
sami eksperci na właściwych stanowiskach ,a nawet rzecznik wymijających odpowiedzi nie potrafi udzielić.
tego rządu już nic nie uratuje ,oni o tym wiedzą i teraz będą kraść ile wlezie ,póki mogą.
zdrajcy!
*sypki drift po blacie*
tego rządu już nic nie uratuje ,oni o tym wiedzą i teraz będą kraść ile wlezie ,póki mogą.
zdrajcy!
"nie ma na to prostych odpowiedzi" - "Jeśli nie potrafisz wytłumaczyć czegoś w prosty sposób, to znaczy, że tak naprawdę tego nie rozumiesz", więc się domyślamy co ta pani robi na tym stanowisku
yyy no nie yy yy ja się dzisiaj nie nagram na ten temat, yy yy no yyy yy bo ja nie bede yy ryzykowała wypowiedzi yyy.... - szybko zwięźle i na temat, tzw. ludzie Tuska
Rzecznicy przy samorządach zawodowych dostają 7500 na rękę a ich robota ogranicza się do wysyłania podań o uczestnictwo w postępowaniu sądowym które i tak są uwalane. A głupią cipkę się ustawia na takim stanowisku bo ona zrobi wszystko co się jej każe bez dyskusji bo i tak nie rozumie o czym gada a ma świadomość że robotę ma po znajomości więc nie będzie odwalać maniany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów