18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Kiedyś tak będzie wyglądać nasza rozmowa z wnuczkami:
- Za mojej młodości abdykował papież!!!
- A co to było "papież" dziadku?

Izrael na niczym się nie zna,
Biada ci, narodzie grzeszny,
ludu obciążony nieprawością,
plemię zbójeckie, dzieci wyrodne!
Iz 1, 3-4
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Kowalien 2013-02-11, 20:47
o kurwa Nostradamus
Zgłoś
damianwro 2013-02-11, 20:58 74
Antylewak_1920 napisał/a:

raczej tak:

- abdy co? ja pierdolę ale Meksyk kurwa chuj
Zgłoś
ramiltor 2013-02-11, 22:08 18
To ciekawe?! Polska jest teraz krajem takim jakim jest ponieważ rodzice nasi mieli religję w szkołach i zostali wychowani w religi w chrześcijańskiej i zostały im wyuczone morały które uznajemy teraz za normę. Dla hejterów i pseudoateistów chcie tylko powiedzieć, że mimo że bóg nie istnieje to większość ludzi potrzebuje w coś wierzyć i dlatego tysiące lat temu człowiek stworzył religię. Na szczęście widzę że jest jeszcze dużo ludzi którzy uznają morały religii chrześcijańskiej. Jak słyszę tych baranów co mówią że biblia to bajka to rece mi opadają. Biblia przedstawia historyjki które obrazują wartości które powinniśmy przestrzegac, ma nauczyć ludzi co jest dobre a co złe. Tsk, nie ma gadającego węża, to tylko przedstawienie. Dzieki chrześcianizmie mamy co roku kilka świąt gdzie spotykają się rodziny i sobie jedzą, piją i bawią sie, mamy karnawał, nie nosimy turbanów, możemy oglądać gołe nogi i pępki fajnych lasek w lato, możemy jeść boczek, wiemy co to znaczy nie zabijaj i nie kradnij. Gdybym ja w boga wierzył to dziękował bym mu że jesteśmy krajem chrześcijańskim, mimo tych zgwałconych kilku dzieci, a nie mulimskim albo jeszcze niewiadomo czym.
Zgłoś
S................n 2013-02-12, 0:29 1
Myślę, że raczej tak:

- Zza mojej młodości jak się jakiś temat dostał do tv albo do internetu na portale, to wałkowano go przez pół roku!
- Ile dziadku pół roku?
- Tak wnusiu, wyobrażasz to sobie? Włączasz internet i w kółko o tym samym przez pół roku.
- Aha, to makabra.
- No makabra mówię ci wałkowało się jeden temat aż przez pół roku
- Dziaku, ale ty robisz to samo...
-Co?
- Wałkujesz jedno i to samo w kółko
- Tak ale dopiero 5 minut
Zgłoś
Haters gonna hate. 2013-02-12, 0:40 6
Cytat:

Polska jest teraz krajem takim jakim jest ponieważ rodzice nasi mieli religję w szkołach

Nie pierdol, przez długi czas religia odbywala się w salkach katechetycznych przy kosciolach. Chyba ze masz 12 lat, a matka jest przed 30tką - to faktycznie, była w szkołach.
Zgłoś
S................l 2013-02-12, 0:54
Cytat:

Zapewne ktoś teraz powie: To nie dziadek jest prawdziwym dziadkiem
Zgłoś
wernetto 2013-02-12, 16:07 9
Antylewak_1920 napisał/a:

raczej tak:
- والذي هو البابا ?
Zgłoś
Koperek 2013-02-12, 16:18 10
ramiltor napisał/a:

To ciekawe?! Polska jest teraz krajem takim jakim jest ponieważ rodzice nasi mieli religję w szkołach i zostali wychowani w religi w chrześcijańskiej i zostały im wyuczone morały które uznajemy teraz za normę. Dla hejterów i pseudoateistów chcie tylko powiedzieć, że mimo że bóg nie istnieje to większość ludzi potrzebuje w coś wierzyć i dlatego tysiące lat temu człowiek stworzył religię. Na szczęście widzę że jest jeszcze dużo ludzi którzy uznają morały religii chrześcijańskiej. Jak słyszę tych baranów co mówią że biblia to bajka to rece mi opadają. Biblia przedstawia historyjki które obrazują wartości które powinniśmy przestrzegac, ma nauczyć ludzi co jest dobre a co złe. Tsk, nie ma gadającego węża, to tylko przedstawienie. Dzieki chrześcianizmie mamy co roku kilka świąt gdzie spotykają się rodziny i sobie jedzą, piją i bawią sie, mamy karnawał, nie nosimy turbanów, możemy oglądać gołe nogi i pępki fajnych lasek w lato, możemy jeść boczek, wiemy co to znaczy nie zabijaj i nie kradnij. Gdybym ja w boga wierzył to dziękował bym mu że jesteśmy krajem chrześcijańskim, mimo tych zgwałconych kilku dzieci, a nie mulimskim albo jeszcze niewiadomo czym.

Pierdolenie i tyle. Kręgosłup moralny powinno się wynosić z domu. Nie potrzebna jest do tego religia ani wiara.
Zgłoś
F-ICE 2013-02-12, 16:26 1
Ja tam za katolikami nie przepadam ale wolę ich niż ciapatych
Zgłoś
kaiel 2013-02-12, 16:41 1
nie przepadać to można za śledziem
Kręgosłup moralny powinno się wynosić z domu ,tak to prawda ,tylko zauważ jakie zdegenerowane są teraz bachory ,jakby w ogóle domu nie miały.
wojujący ateista to najbardziej wkurwiająca forma ekstremisty religijnego

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
oGOALoneYaYo 2013-02-12, 16:49
kaiel napisał/a:

wojujący ateista to najbardziej wkurwiająca forma ekstremisty religijnego

Mógłbyś to rozwinąć? Bo nie wiem czy masz na myśli antyteistów takich jak na przykład Hitchens, czy zwykłych popierdoleńców z gimnazjów?
Zgłoś
modyf 2013-02-12, 17:07 3
@ramiltor
to ze ktos jest ateista i nie wierzy w gadajace weze, w niczym nie przeszkadza w postepowaniu zgodnym z etyka, moralnością. Nie zabijam nie dlatego że gadający, płonący, krzak stwierdził, że to grzech, lecz dlatego że uważam to za złe i niezgodne z moim kodeksem moralnym.
Myślisz że ateiści muszą żyć w grzechu?
Zgłoś
kaiel 2013-02-12, 17:16
krzykaczy i popierdoleńców z gimnazjów?

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
Wierszokleta 2013-02-12, 17:59
Według mnie nie ma po co dyskutować na temat kościoła, zwłaszcza za pomocą internetu gdzie każdy jest bezkarny i w życiu nie zmieni swojego zdania. Inteligentni ludzie nie powinni rzucać w siebie łajnem i dzielić na wierzących lub ateistów.
Zostałem wychowany w wierze katolickiej jednak położyłem na nią chuja dzięki namowie inteligentniej kobiety.
To wszystko co miałem do powiedzenia. Dziękuję i do widzenia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów