📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Coś mi się wydaje że czarni mają problem ze słuchem, a potem pretensje. Może to wina tego że nie myją też uszu.
Dobrze, że powiedział "black male subject" już się bałem, że powiedział "man"
mygyry napisał/a:
Dobrze, że powiedział "black male subject" już się bałem, że powiedział "man"
"Black man" to jak "suchy deszcz", czy "czysty brud". Oksymoron.
Dla amerykanów "ox&moron", czyli wół i kretyn. Czy tam; kretyn jak wół
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
Coś mi się wydaje że czarni mają problem ze słuchem, a potem pretensje. Może to wina tego że nie myją też uszu.
Czyli Rydzyk miał kiedyś rację pytając o czarnego księdza "gdzie on się nie mył wcale"
Nie wierzę że tu siedzą takie dzbany które popierają Rydzyka w jego belkotach. I potem ten kraj wygląda jak wygląda
wioletkak napisał/a:
Nie wierzę że tu siedzą takie dzbany które popierają Rydzyka w jego belkotach. I potem ten kraj wygląda jak wygląda
Rydzyk rządzi Polską?! Kurwa co za szurini! Wracaj do kuchni, bo politologia ukończona zaocznie na studiach w TV nie wystarczy, żeby zabierać głos publicznie.
Czarnym powinni odbierać prawo do broni dożywotnio pod karą śmierci ... Policjant widzi czarnego i pukawkę pif paf bez ostrzegania i proszenia, a biały bandyta itp. kolory jak mieli zakaz i posiadali kara taka sama tylko poprzez krzesło elektryczne i skończy się handel bronią itp.
wioletkak napisał/a:
Babo, kto ci łańcuc poluzował i po co się wypowiadasz na tematy, których nie rozumiesz?
"They stole my money", a on może kurwa zarobił.
wioletkak napisał/a:
Buziaczku nie załapalaś ironii w uwadze naszego koleszki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów