📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
nie pierdolciue że to ćpun i dlatego tak, bo kurwa można zajarać czasem ale kurwa na drugi dzień się wstaje i idzie do roboty albo do szkoły. ja kurwa w wakacje nie miałem co robić. siedzieć cały dzień w domu to pierdolca można dostać a na dworze do kolegów też wstyd wyjść z 5zł od taty w piątek
Po tej stronie barykady łamię prawa bez oporu..."
Szamil Basajew napisał/a:
nie pierdolciue że to ćpun i dlatego tak, bo kurwa można zajarać czasem ale kurwa na drugi dzień się wstaje i idzie do roboty albo do szkoły. ja kurwa w wakacje nie miałem co robić. siedzieć cały dzień w domu to pierdolca można dostać a na dworze do kolegów też wstyd wyjść z 5zł od taty w piątek
Ćpa? Znaczy ,że ćpun.
Jak sie ma prace to sie nie siedzi cały dzień w domu kurwa.
Jebany darmozjad i tyle. Skończył podstawówke... Kurwa wielkie mi mecyje.
Utożsamiasz się z tym gównem społecznym ,że tak go bronisz?
Zioło nie przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu w społeczeństwie jako porządny obywatel. Większe jazdy ma się po alkoholu.
A darmozjada nie bronię pod żadnym względem, ale nie pasuje mi takie "polskie szufladkowanie".
Po tej stronie barykady łamię prawa bez oporu..."
To jak Ty, spożywasz alkohol sporadycznie, to też mogę Cię nazwać pijakiem, żulem czy alkoholikiem?
Zioło nie przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu w społeczeństwie jako porządny obywatel. Większe jazdy ma się po alkoholu.
A darmozjada nie bronię pod żadnym względem, ale nie pasuje mi takie "polskie szufladkowanie".
mmm ganja
mmm ganja
tak właśnie linek robi w moim przypadku
Nie zdziwiłbym się, jeśli ten ojciec byłby pod wpływem alkoholu wtedy dobry koleś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów