📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Cytat:
Darmozjady
Niestety, tylko jeden darmozjad. Szkoda, że tego następnego, szczuplejszego wycięto.
pasożyty jebane... z rodziców żyją.
gość rozwala
Ja pierdole brakuje mi słów.... Złodziej kurwa jebany a do tego tępy skurwiel bez szkoły i jebany leser. I jeszcze ćpun. Jak można własnej babci zapierdolić komórke... KURWA JAK?!?!?!?! Nie moge tego pojąć do chuja.
Na jaranie blantów ma, na imprezowanie po pubach ma, na ciuchy ma, na wszystko inne ma ale ojcu dorzucić się do mieszkania nie ma. Kurwa takich powinni kastrować aby dzieci nie mieli a poźniej zabijać bo szkoda aby w więzieniu ich trzymać i utrzymywać z naszych podatków.
Zero mentalne i społeczne.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Na jaranie blantów ma, na imprezowanie po pubach ma, na ciuchy ma, na wszystko inne ma ale ojcu dorzucić się do mieszkania nie ma. Kurwa takich powinni kastrować aby dzieci nie mieli a poźniej zabijać bo szkoda aby w więzieniu ich trzymać i utrzymywać z naszych podatków.
Zero mentalne i społeczne.
W tym kraju nie ma pracy dla ludzi z jego wykszauceniem!
jest.. płacą 8 - 10 tys miesięcznie.. pracujesz od 11:00 do maksymalnie 15:00 godziny.. praca od wtorku do czwartku.. no i legalnie możesz sobie pierdolnąc dwa bronki w pracy plus jednego jointa (oczywiście na koszt pracodawcy).. plus standardowo laptok, ajpad, ajfon, ajtablet, ajtelewizor, ajdomofon, ajdziwki, ajkonsola do gier stacjonarna i podręczna, samochód terenowy, samochód zdalnie sterowany, mieszkanie no i nowy ojciec.. i wszystko służbowe
"Jeśli czujesz, że ktoś na ciebie rzucił klątwę zadzwoń.." Nie wiem kto wymyśla to wymyśla ale wiem, że ma dobry stuff
ma ktoś cały odcinek?
Po tej stronie barykady łamię prawa bez oporu..."
wtf
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów