18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Jutub 2011-11-02, 12:59 139
"pierdolnąć bejsbolem w łeb" kurwa lubie gościa

"no i chuj ja też mam dwie" xD
Zgłoś
.................. 2011-11-02, 13:04 3
Cytat:

Darmozjady

Niestety, tylko jeden darmozjad. Szkoda, że tego następnego, szczuplejszego wycięto.
Zgłoś
Ponury Knur 2011-11-02, 13:28 2
pasożyty jebane... z rodziców żyją.

Zgłoś
DzikiBuszmen 2011-11-02, 13:33 1
a Czy wy macie bejsbola?
Zgłoś
karoldeicide 2011-11-02, 13:36 45
macie baseballa tu ewa?
gość rozwala
Zgłoś
~Velture 2011-11-02, 13:39 34
Ja pierdole brakuje mi słów.... Złodziej kurwa jebany a do tego tępy skurwiel bez szkoły i jebany leser. I jeszcze ćpun. Jak można własnej babci zapierdolić komórke... KURWA JAK?!?!?!?! Nie moge tego pojąć do chuja.
Na jaranie blantów ma, na imprezowanie po pubach ma, na ciuchy ma, na wszystko inne ma ale ojcu dorzucić się do mieszkania nie ma. Kurwa takich powinni kastrować aby dzieci nie mieli a poźniej zabijać bo szkoda aby w więzieniu ich trzymać i utrzymywać z naszych podatków.
Zero mentalne i społeczne.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
faatbooy 2011-11-02, 13:42 35
a za 15 - 20 lat będzie "panie kierowniku pan da pare groszy, pan da fajkie" ?!!!
Zgłoś
contracts 2011-11-02, 13:47 6
W tym kraju nie ma pracy dla ludzi z jego wykszauceniem!

2:26 - śmiech jak walduś
Zgłoś
faatbooy 2011-11-02, 14:01 5
Cytat:

W tym kraju nie ma pracy dla ludzi z jego wykszauceniem!

jest.. płacą 8 - 10 tys miesięcznie.. pracujesz od 11:00 do maksymalnie 15:00 godziny.. praca od wtorku do czwartku.. no i legalnie możesz sobie pierdolnąc dwa bronki w pracy plus jednego jointa (oczywiście na koszt pracodawcy).. plus standardowo laptok, ajpad, ajfon, ajtablet, ajtelewizor, ajdomofon, ajdziwki, ajkonsola do gier stacjonarna i podręczna, samochód terenowy, samochód zdalnie sterowany, mieszkanie no i nowy ojciec.. i wszystko służbowe
Zgłoś
EmpTy212 2011-11-02, 14:06 3
"Jeśli czujesz, że ktoś na ciebie rzucił klątwę zadzwoń.." Nie wiem kto wymyśla to wymyśla ale wiem, że ma dobry stuff
Zgłoś
Leouch 2011-11-02, 14:38 8
powiesz kurwa, chuj i odrazu wszyscy maja mokro w majtach -.-
Zgłoś
Gabini 2011-11-02, 15:17 25
00:07-00:10 co jej sie kurwa stało?
Zgłoś
Szamil Basajew 2011-11-02, 15:48
ma ktoś cały odcinek?

"Twarde prawo, chuj nie prawo, od dzieciaka zbaczam z toru
Po tej stronie barykady łamię prawa bez oporu..."
Zgłoś
szczupakman 2011-11-02, 16:00 1
macie bejsballa tu ewa hahaha

wtf
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów